Pawel-SV Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Nie, nie będzie za mały. Ja mam 189 cm wzrostu i śmigam właśnie na takim sprzęcie (tyle że z 2003 r.) .... i jest OK. Co do samego motocykla to zastrzeżenia moge mieć tylko do przedniego zawieszania, kóre na kiepskiej drodze lubi dobić i do wibracji, ale to już taka uroda V2. Poza tym motorek miodzio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Hmmm tutaj raczej trzebaby samemu usiąść i się przekonać bo ja jak sie przymierzyłem do małej SVki to było mi tragicznie niewygodnie a tak jak Paweł mam 189 cm. Wzrost wzrostem ale nic nie będziesz wiedział póki sam nie usiądziesz :) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Piekna Vka! Bardzo mi sie podoba!Ale kolezanka własnie niebieską zakupiła wiec mozei ja sie przejade! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Witam.Zgadzam sie z Karolem trzeba samemu usiasc i ocenic czy pasuje czy nie, ja mialem plan kupna SV-ki ale gdy usiadlem na niej to nie dosc ze wygladalem jakbym siedzial na piesku (to mnie akurat wali)to okazalo sie ze po prostu ten motocykl jest dla mnie za maly,kolana mialem na baku a gdy sie pochylilem to leb :) zwisal mi za zegarami .Podkreslam iz sa to moje osobiste odczucia nie mam 2 metrow tylko 186cm,ale to moto mi nie lezalo.Cala reszta a zwlaszcza V-twin sa zaebiste.A ha moto ktore ogladalem bylo z 2004r starsze modele maja slaby zawias na przodzie i cienkie swiatla ale to juz pewnie wiesz .Pozdrawiam adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjack Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 no no, jednak moj artykul sie czasami przydaje ;) DO SVki polecam wydech Akrapovica - pieknie brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja poraz kolejny mogę moto spokojnie polecić. mam SV650S z 2000roku zrobiłem nia około 25000km i mogę o niej opowiadać tylko pozytywnie gdyż spełnia wszystkie moje oczekiwania.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaclav Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam, jakiś czas temu zastanawiałem się nad kupnem nowego motocykla(gs500 lub er5) skutecznie mnie od tego odwiedziono:-)Dziś stoję w "przededniu" kupna jakiejś maszynki. Mam do kupienia Suzuki SV650S, motocykl po bardzo leciutkiej przycierce zrobiony już (miał malowaną przednią owiewkę, tylne nadkole, ma troszkę zdartą końcówkę kierownicy i leciutko zarysowany bak(bez wgięcia, bak orginał nie malowany), zdławiony do 34 KM i to w dość atrakcyjnej cenie 13500 za 2001rok. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 A wiesz dokładnie jak ją oddławić ??jak nie wiesz to olej to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaclav Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 nie wiem podobno jest zdławiona na gażnikach, kolega który ma warsztat naprawy motocykli mówi że to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 podobno ........................... tylko żebyś potem sie nie zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaclav Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 a jaki może być z tym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Problem może być taki że zdławienie polega na innych fazach rozrządu i trzeba będzie wymienić wałki albo coś w tym stylu :? Popieram Tomassoo - lepiej sprawdź zawczasu co i jak :D Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaclav Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 dzięki za pomoc ale może wiesz jak to sprawdzić, fakt że znalazłem to ogłoszenie w giełdzie motocyklowej a okazało się że ma to gość dwie ulice od mojego domu i powiedział odrazu jak mnie zobaczył że jaest zdławiona może o czymś świadczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja też miałem zdławioną, tylko że na wtrysku. Oddławienie kosztowało 300 zł i trwało 1 godz. w serwisie Suzuki. Co do gaźników nie powiem, bo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaclav Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 300 nie problem ale straszą mnie że więcejP.S. przystojny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi