ZimnY Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Ktos mowił ze nie da rady tym moto robic stuntu.... zebatke co fakt ma spora ale daje rade :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: http://video.google.com/videoplay?docid=25...1950267&q=stunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 zebatka slusznych rozmiarow ale z gosciem na baku gs poszedl na kolo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 A jak wszyscy mówią o tym że GS500 dobry na pierwsze moto to się krzywią niektórzy :P a tu proszę i na GS-ie można :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 wszystkim się da, w usa goście na chopperach kręcą takie triki jakich u nas na ścigawce mało kto umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 pewnie ze się da. mam kumpla,który daje na koło na seryjnej :P ja też jak dorwe gmole to zaczne cos dłubać... moze go nie pokaleczę taką zembatką, bo jezdze m in za hayałobuzą...ale i tak duzo rzeczy da się zrobić :P... martwi mnie jedynie chłodzenie powietrzem...i muszę się jeszcze dowiedzieć ,ile oleju moge dolać ponad stan :P... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Kurde nio nieźle czyli można na wszystkim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Kurde nio nieźle czyli można na wszystkim;) na wszystkim co ma dwa koła i silnik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 na wszystkim sie da tylko tzreba miec pojecie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 (...) muszę się jeszcze dowiedzieć ,ile oleju moge dolać ponad stan :P... Kiedyś wlałem całą czterolitrową bańkę, bo się zamyśliłem :oops: Maszyna jeździła a takim stanem oleju z tydzień i nic nie wywaliło. Wszystkie uszczelki całe :P Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 wszystkim się da:):P:) a co mysleliście :D:) gdybym miał gsa z starszego rocznika to bym go przerobił, założył bym gmole albo crash-pady i jazda :P ale mam gsa z 2004 roku i szkoda mi przycinać plastików żeby mieć gmole, al na kole i tak się ucze :P chodz przyznam, że wole jak najmniej :D pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 (...) muszę się jeszcze dowiedzieć ,ile oleju moge dolać ponad stan :P... Kiedyś wlałem całą czterolitrową bańkę, bo się zamyśliłem :oops: Maszyna jeździła a takim stanem oleju z tydzień i nic nie wywaliło. Wszystkie uszczelki całe :P My dolewamy z reguły 0,5 do 1Litra więcej niż normakly maxymalny poziom... Czasem tylko trzeba przerobić odme żeby przy konkretnym pionie nie zassało oliwy do filtra bo wtedy za motorkiem zasłona dymna i dzieją sie przez pare-parenaście minut rózne inne komedie.Niektórzy leją jeszcze więcej i mają w silnikach nawet do 5,5 litra i też prędzej silnik kopie w kalendarz ze zmęczenia niż uszczelniacze i uszelki puszczają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Nazwet Master DD z naszego forum GSem na kole śmiga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolph2 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Udawalo mi sie WSK-ą na kole przejechac około 10m 8) To co dopiero GS-m ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Udawalo mi sie WSK-ą na kole przejechac około 10m ze 20 lat temu Ojciec tez smigał WSK na kole, po dosc długiej przerwie próbował moim GSem ale niedało rady :banghead: moze przeszkadzał mu mieśień piwny... :mrgreen: bynajmnie j wtedy ważył z 65 kg tyle co ja teraz a na dzien dzisiejszy to ma około 110<ponad 190cm, miesien piwny i ponad 18 lat za kółkiem jako zawodowy>jak to człowiek sie zmienia... ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 rozumiem ze ten kolo ze sprzęgła nawala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi