Mishel Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Oj, Oj będzie sie działo...Tak proforma zabieram ze sobą taki mały, lecz przydatny przedmiocik... Na rano będzie w sam raz... :P A teraz zgadnijcie co takiego to może być?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Oj, Oj będzie sie działo...Tak proforma zabieram ze sobą taki mały, lecz przydatny przedmiocik... Na rano będzie w sam raz... :evil: A teraz zgadnijcie co takiego to może być?? :banghead:mózg ? :P :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czolem! Kefirek?Klinik?Napoj "Kacus"? :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
publius Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A ja swojego sprzęta sciągam do Rybnika dopiero w długi weekend także niestety nie będzie mi dany udział w tym niesamowitym wydażeniu. Trudno. A może planujecie w późniejszym terminie również takie spotkania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Czolgiem! Jesli dozyje, to pewnie na jesien, tradycyjnie, bedzie tez Rybnik Zjeb's Party 0,5l tj. Pozegnanie Sezonu :banghead:.Ale teraz jest poczatek i prosze o tej sezonowej stypie nic teraz nie pisac! :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Hej, zjeby :P :evil: :evil: . Wpijcie za moje zdrowie, niestety z Wami mnie nie będzie : Wypijcie Zdrowie Tych co chcieli być a być nie mogli :banghead: Życzę Miłego spędzenia czasu w Gronie Koleżeńskim i pełnym Szczerej Radości :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No juz teraz sie deklaruje na 100% ze bede. Ino nie zostaje na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Oj, Oj będzie sie działo...Tak proforma zabieram ze sobą taki mały, lecz przydatny przedmiocik... Na rano będzie w sam raz... :evil: A teraz zgadnijcie co takiego to może być?? :P Hehe Wiem co to jest !!!! - GPS z załadowaną mapą Rybnika :evil: ps. Jeszcze tylko 15 godzin i Doooooooooooo Pieeeeeeeeeeeeeeeee Kłaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A teraz zgadnijcie co takiego to może być?? :banghead: Alkomat ?? zgadłem ? :P lecisz mi piwo :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgadłeś Baham :evil: Wypijcie tam moje, a przede wszystkim mojej maszynki zdrowie :banghead: I wszystkich nieobecnych, którzy szczerze chcieli się pojawić ale nie było im dane Bawcie się dobrzę, niekoniecznie grzecznie.... Pozdro i do pieeeeeeeeeekła :P :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No w końcu ktoś odgadł :banghead: Baham, masz racje, w nagrode otrzymujesz:-nocleg na dworze... -pokąsanie przez brode... - i oczywiście browara ode mnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A to nie była spakowana w pudełeczku dmuchana laleczka ? Miałeś ją wziąć ,,, niedobry Ty ... :icon_eek: :evil: No Zjeby ... my z Rafałem mamy chyba najdalej, więc za jakieś trzy godzinki wyruszamy :P Mialem jechać sam, a tu naraz się dowiaduję, że jakiś plecaczek płci żeńskiej - rzecz jasna - jest do zabrania z Krakowa ;) Myślicie, że fajna laska ??? :D Warto zboczyć z drogi i wpaść do Krakowa ??? Proszę o radę Droga Redakcjo. Czytelnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A to nie była spakowana w pudełeczku dmuchana laleczka ? Miałeś ją wziąć ,,, niedobry Ty ... :icon_eek: :evil: No Zjeby ... my z Rafałem mamy chyba najdalej, więc za jakieś trzy godzinki wyruszamy :P Mialem jechać sam, a tu naraz się dowiaduję, że jakiś plecaczek płci żeńskiej - rzecz jasna - jest do zabrania z Krakowa ;) Myślicie, że fajna laska ??? :D Warto zboczyć z drogi i wpaść do Krakowa ??? Proszę o radę Droga Redakcjo. Czytelnik.No pewnie że warto... bo z kim ja będę krzyczeć: DO PIEKŁA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No pewnie że warto... bo z kim ja będę krzyczeć: DO PIEKŁA!!!!A co? Burek nie jedzie? ;) :D jedzie :P :icon_eek: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Odmeldowuje sie :icon_eek: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi