bahama Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 jeden problem tylko jest , tam nie ma wydm :flesje: hyhy Bronx ale jest molo i woda :icon_mrgreen: ps1 Junkers jako tako jeździ :crossy: ps2 siedzenie zostało to same (czyli nie przykręcane) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jeszcze tylko 3 dni i jedziemy na impreze :flesje: Mam nadzieje, że będzie ciekawie :wink: :icon_mrgreen: Do zobaczenia bando wariatów w Rybniku :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 a tak na marginesie... Browar zostaniesz pociagniety do odpowiedzialnosci za fote w avaterze... :flesje: Rozpowszechniasz opatentowana fote kiliszka ... nie wpominajac juz o honorarium za fote mojej reki i Jerego... :wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jeszcze tylko 3 dni i jedziemy na impreze :crossy: Mam nadzieje, że będzie ciekawie :wink: :icon_mrgreen: Do zobaczenia bando wariatów w Rybniku :smile:Mishel kurna skargi z Wrocka są na Ciebie, że egoistycznie jedziesz sam katamaranem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Hehe Jeszcze tylko 70 godzin i Jazdaaaaaaa !!!! :wink:))) ps. Zbychu - od mojego kumpla plecak nie jedzie więc Baham nie przeleje Ci mamonki za siebie (i tak pewnie juz masz zapas paliwa na następne 2 miesiące :icon_mrgreen: ) tylko odda plecaczkowi i bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) .. remontu nie ma .. wszystko odwołane .. najpewniej bede !! ... "niezbadane są wyroki Boskie" :icon_mrgreen: Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Och, juz mnie watroba boli :flesje:.I specjalnie do zlota zachowalem swoje stare oponki :icon_mrgreen: :wink:Bedzie sie dzialo! Pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kilka dni mnie nie bylo i tak sie rozpisaliscie :wink: no nic chyba juz nie nadrobie ale co tam za 3 dni jedziemy :icon_mrgreen: mam jeszcze takie pytanie o ktorej bedziemy w rybniku juz na miejscu w Kotwicy?Poniewaz jade z plecaczkiem, ale bede musial podwiesc ja na dworzec w Rybniku i chcemy wiedziec na ktora godzine :crossy: pozdro i do zobaczenia w Rybniku :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Czolem! Mysle, ze nie pozniej jak 18:00 bedziemy na miejscu.O 15:45 ma ruszyc ekipa z Gliwic, wiec w Rybniku beda ok 16:15. Trzeba dolozyc poslizg - mamy 16:30. Pacyfikacja reala potrwa z 30-45 minut. Mamy 17:15. Dodac 30 minut poslizgu i jest 17:45. No pozniej byc nie powinno :icon_mrgreen:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Tak jak mówisz Zbyhu !! ... MARIO !! ... hehe ... właśnie nie wiedzialem czyje to ręce na tej fotce :banghead: a teraz juz wiem !! hehe .... trzabylo prawa autorskie zastrzec :lalag: ... to do zobaczenia !! PozDro !! :wink: :cool: :crossy: :clap: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ... MARIO !! ... hehe ... właśnie nie wiedzialem czyje to ręce na tej fotce :banghead: a teraz juz wiem !! hehe .... trzabylo prawa autorskie zastrzec :banghead: ... to do zobaczenia !! Nie zapomnij jeszcze Browar kogo aparatem to zdjęcie było robione i przez kogo :cool: Trzeba będzie coś zadziałać w tym temacie... :wink: jestem przekupna podpowiadam :clap: :crossy: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 hehe no to pomyśli sie nad tym :wink: ... JESZCZE TYLKO JUTRO I JEDZIEMY !!!!!!! :clap: :banghead: :cool: :crossy: :banghead: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Zbyhu - jak masz możliwość to może podskocz do Kotwicy (dziś lub jutro) i zapytaj o drewno na ognisko, bo kiełbaski pieczone na podkładach są ciepłe ale ten smak dzwiny jakiś :wink: a szkoda by było znowu ławki łamać :cool: Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Cześć, Wszystkim. Hej, zjeby :wink: :cool: :crossy: . Wpijcie za moje zdrowie, niestety z Wami mnie nie będzie :clap: :banghead: :banghead: . Wprawdzie Zbyhu napisał, że " Nie ma Rybnika bez dresa" ( weterani wiedzą o co chodzi) ale co zrobić, takie życie. Myślę, Ze następnym razem się spotkamy. Pozdr dla Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 QuadMan a co ze mną ? :cool: na kim bede spał ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi