Skocz do zawartości

Rybnik Party 4.4 Edition - 22-23 kwietnia!!

zbyhu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak juz wszystkei zjeby z wroc wiedzą mialem dzwona z autem i wyjazd stał pod znakiem zapytania, chyba ze w aucie co by 25 zeta nei stracic:) ale autem na zlot to PRAWIE JAK ZLOT;) dzis w warsztacie mnie pocieszyli ze jak sie sprazą to moto w piatek do odebrania, najpozniej w przyszlym tygodniu po swietlach jesli nie wyjdą jakies usterki gratisowe tak wiec trzymajcie kciuki co bym na moto mogl jechac, PS kase z PZU przechleje sie na jesiennym rybniku :icon_biggrin:

Sosna nie kręć :P Mishel jedzie autem, Emde jedzie autem, S0S-NA-JE-DZIE-TEŻ :P jak bedzie musiał, a Burek pewnie będzie WRACAŁ autem ( w bagażniku albo wleczona na linie ) więc nie kręć. No chyba, że się boisz, tak jak jeden z Wrocka co to wymiękł na jesieni :icon_biggrin:

Czolem!

Wplaty od Dangela i AdamaWo wplynely.

Adam: pisales, ze bedziesz placil za trzy osoby, a wplaciles za jedna... Rozumiem, ze tych dwoje jest tylko "na papierze" :lalag:?

Liste zapodam, jak dojda inne zadeklarowane tu wplaty :buttrock:.

Pozdrowki

PS

Doszly mnie sluchy, ze bedzie jeszcze kilka osob spoza 4um, ktore zostaly pozapraszane przez roznych 4umowiczow. Te osoby deklaruja sie, ze spac nie beda i zwina sie jeszcze w sobote do domow... No, zobaczymy co sie bedzie dzialo :crossy:

najwyżej przenocują na zacumowanych jachtach :clap:

Ostatnia impreza dla tych jachtów skończyła się na środku jeziora :lalag:

Tak mi przyszło na myśl, że jakby ktoś zmęczony "rozmowami o pogodzie" zapragnął odpocząć na jakiejś łódce i obudził się dopiero rano, a do brzegu wpizu daleko :buttrock: Jest hardcore :crossy:

pzdr @starte

zbyhu! a gdybym wziął śpiwór i spał na podłodze? :buttrock:

mam wielką ochotę przyjechać, ale ciągle nie wiem jak z funduszami. można jeszcze się zapisać?

czy już wiadomo, gdzie zbiera sięgrupa wrocławska? na wyjazdowym bp z mcsyfem?

pozdrawiam

bartic

nad czym ja się zastanawiam? wpłacę te 25 zeta choćbym miał pod koniec nie jeść, tylko czy jeszcze można :crossy: