AdamWo Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No Brodzia ja to chetnie sie napije z Toba jak zwykle, 1 zlotowe piwko w tej pieknej budzie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No chyba że z brodą będziem tradycyjnego browca pod radiostacją doić to do 15.30 nam zejdzie :icon_biggrin: Ty Krasnal a o mnie żeś zapomniał ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ty Krasnal a o mnie żeś zapomniał ? :P Baham Ty nie możesz pić przed jazdą :icon_biggrin: Nie chcesz chyba, żeby znowu Twój motor zostawiał za sobą dwa ślady hehe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ty Krasnal a o mnie żeś zapomniał ? :Pbaham najważniejsze żeby Qad o tobie pamiętał :P :) tak ładnie to nikt razem nie śpi :P :icon_biggrin: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 ... a kolejne browary w realu :icon_biggrin: :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jak juz wszystkei zjeby z wroc wiedzą mialem dzwona z autem i wyjazd stał pod znakiem zapytania, chyba ze w aucie co by 25 zeta nei stracic:) ale autem na zlot to PRAWIE JAK ZLOT;) dzis w warsztacie mnie pocieszyli ze jak sie sprazą to moto w piatek do odebrania, najpozniej w przyszlym tygodniu po swietlach jesli nie wyjdą jakies usterki gratisowe tak wiec trzymajcie kciuki co bym na moto mogl jechac, PS kase z PZU przechleje sie na jesiennym rybniku :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zbyhu ja kasę wpłacę jutro, sorki, że tak późno.Normalnie już się nie mogę doczekać żeby waszę mordy zobaczyć :icon_biggrin: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 cze zbyhu proszę o potwierdzenie mojego przelewu ja + plecaczek poszedł przed chwilą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Sosna nie kręć :P Mishel jedzie autem, Emde jedzie autem, S0S-NA-JE-DZIE-TEŻ :P jak bedzie musiał, a Burek pewnie będzie WRACAŁ autem ( w bagażniku albo wleczona na linie ) więc nie kręć. No chyba, że się boisz, tak jak jeden z Wrocka co to wymiękł na jesieni :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) zbyhu kasę przelałem zgodnie z umową, w ciągu kilku(nastu) godzin będzie u Ciebie. poproszę łóżko wodne i barek z zimnym piwkiem :buttrock: Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Czolem! Wplaty od Dangela i AdamaWo wplynely. Adam: pisales, ze bedziesz placil za trzy osoby, a wplaciles za jedna... Rozumiem, ze tych dwoje jest tylko "na papierze" :lalag:? Liste zapodam, jak dojda inne zadeklarowane tu wplaty :buttrock:. Pozdrowki PSDoszly mnie sluchy, ze bedzie jeszcze kilka osob spoza 4um, ktore zostaly pozapraszane przez roznych 4umowiczow. Te osoby deklaruja sie, ze spac nie beda i zwina sie jeszcze w sobote do domow... No, zobaczymy co sie bedzie dzialo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 najwyżej przenocują na zacumowanych jachtach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 najwyżej przenocują na zacumowanych jachtach :clap:Ostatnia impreza dla tych jachtów skończyła się na środku jeziora :lalag: Tak mi przyszło na myśl, że jakby ktoś zmęczony "rozmowami o pogodzie" zapragnął odpocząć na jakiejś łódce i obudził się dopiero rano, a do brzegu wpizu daleko :buttrock: Jest hardcore :crossy: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Astarte mówisz i masz :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 zbyhu! a gdybym wziął śpiwór i spał na podłodze? :buttrock:mam wielką ochotę przyjechać, ale ciągle nie wiem jak z funduszami. można jeszcze się zapisać? czy już wiadomo, gdzie zbiera sięgrupa wrocławska? na wyjazdowym bp z mcsyfem? pozdrawiambartic nad czym ja się zastanawiam? wpłacę te 25 zeta choćbym miał pod koniec nie jeść, tylko czy jeszcze można :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi