Astarte Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Najlepsze miejsce spotkania to rzeczywiście stacja benzynowa. Proponuję, aby grupa wrocławska spotkała się na BP po prawej stronie jak się jedzie na Bielany (w stronę autostrady) o 11:30, czyli: GRUPA WROCŁAWSKASTACJA BP o godz. 11:30 dnia 22 kwietnia 2006 roku(stacja znajduje się na Al. Karkonoskiej przed mostem Partynickim po prawej stronie jadąc w stronę autostrady) Stamtąd udamy się na spotkanie z pałami z Bogatyni, którzy będą czekać na parkingu na autostradzie :D Pasuje wszystkim? Tak poza tematem to dlaczego ja mam 13 lat i nie mam zdjęcia na forumZmień sobie ustawienie w profilu, wiek musisz ustawić ręcznie, nowy system nie umie przeliczać wieku urodzenia, avatar na nowo musisz sobie tak samo wstawić. pzdr @starte Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Astarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 WPŁACAĆ KASĘ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 spoko spoko moze byc i BP.. tylko ze i tak pewnie wczesniej u mnie wyladujecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jeśli wypadnie nam (mi i półbrodzie) mały poślizg i na parkingu pojawimy się parę(naście) minut po 12 to nie narzekajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jeśli wypadnie nam (mi i półbrodzie) mały poślizg i na parkingu pojawimy się parę(naście) minut po 12 to nie narzekajcie.Będziecie nas gonić wtedy po autostradzie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) no to godziny + - mamy ustalone :icon_mrgreen: co do moich (tj. Zimer, Hornetlok, JJ, Jaca-jesli pojedzie) skoro koło godziny 14-tej mozemy zaczac sie zjeżdzac to u mnie pod domem bądzcie około godziny 13:45 co zdązymy zapakowac co trzeba :D i przelecimy gliwickiego Lidla :icon_exclaim: ps. Darku fakt faktem jeszcze 11 dni ale jak tam z pogodą ?? :D bedzie lało czy nie ? pozdr. Baham Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez bahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Bedzie jakas ekipa zwyczajowo pod radiostacja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Bedzie jakas ekipa zwyczajowo pod radiostacja ????adam pało :D :D :icon_exclaim: czytaj posty :notworthy: :notworthy: :D :icon_mrgreen: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! No, Astarte sie zmobilizowala i wplacila :D.A co z reszta starych zjebow?? Do lamania kolem w pierwszej kolejnosci: Amazonka, Bahama, AdamWo, Zomb i Mimo_ck... :D Co z Quadmanem? Ktos dal mu znac o zlocie? Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Bedzie jakas ekipa zwyczajowo pod radiostacja ???? hehe - to było dobre :D ps.Baham mam nadzieje ze bedziesz mial jakies miejsce na moto na moje graty, bo u mnie będą male problemy sie zabrac ze wszystkim, no chyba ze planujesz wziąć jakąś niewiaste... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja do piatku wplace za 3 osoby na bank, to o ktorej pod radiostacja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 od 14.30 :D do 15-15.30 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) od 14.30 :D do 15-15.30 :notworthy: Tuba pało nie zmieniaj ja żem juz wszystko ustalił czytaj czytaj !! wyżej gdzies pisało ja mówie ze pod radiostacje mozemy spokojnie zaczac sie zjeżdzać na 14-tą i tak ma byc :icon_mrgreen: :D ps. Pawlik nie bój nic miejsce sie znajdzie :icon_exclaim: Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez bahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Tuba pało nie zmieniaj ja żem juz wszystko ustalił czytaj czytaj !! wyżej gdzies pisałoja mówie ze pod radiostacje mozemy spokojnie zaczac sie zjeżdzać na 14-tą i tak ma bycNo chyba że z brodą będziem tradycyjnego browca pod radiostacją doić to do 15.30 nam zejdzie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 No chyba że z brodą będziem tradycyjnego browca pod radiostacją doić to do 15.30 nam zejdzie :icon_biggrin:ewentualnie po 2 jeden z tobą drugi z adamem :P :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi