bebza Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Poczytałem dużo i w miarę umiejętności prześledziłem archiwum i mam jedno pytanko czy kombi f-my Spyke to jakaś okrutna tandeta???? Znalazłem wszystko - Alpine, Arlen, Berik a nawet AMX ale nic o Spyke'u. Temat tabu czy taka totalna lipa??? Pozdro,bebza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 SPYKE to już firmowe ciuchy a stawianie ich obok amx-a to juz nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 nie ma co się zbytnio rozwodzić na ten temat po prostu zajebiste ciuchy :!: 3 lata temu miałem takiego Spyke-a :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebza Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 mam okazję kupićnówkę w dobrej cenie ale nie ma protectora n aplecach. Jest kieszeń, ale pusta - gdzie to mogę kupić, cały dzień siedzę przed kompem i znalazłem tylko kompletne żłówie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 mam okazję kupićnówkę w dobrej cenie ale nie ma protectora n aplecach. Jest kieszeń, ale pusta - gdzie to mogę kupić, cały dzień siedzę przed kompem i znalazłem tylko kompletne żłówie.... ja bym polecał właśnie kompletnego-oddzielnego żółwia :idea: ale jak koniecznie chcesz "wkładkę" to allegro , ebay.de , Louis.de , Polo , HG itd..... np. :arrow: http://cgi.ebay.de/Dainese-Rueckenprotekto...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebza Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 o.k. - z tego co widziałem na allegro lub w sklepach internetowych, to nawet szybciej kupię kompletnego żółwia niż sam pojewdyńczy protektor. To kolejne lamerskie pytanie - jaka firma jest godna polecenia i czy żółwia powinno się mierzyć tak samo jak kombi???Może być pewnie tak, że jeden leży perfrkt a inny gdzieś tam uwiera? Pozdro,bebza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 3 lata temu miałem takiego Spyke-ai co się z nim stało? zgubiłeś go w tramwaju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Protektor na plecy do kurtki to na 99% kupisz na majowym bajzlu ,pare razy widzialem ze były a co do odzielnej zbroi to mnie by sie nie chcialo ciagle ja zakładać gdy mam ochote na przejażke motorem,aczkolwiek napewno lepiej chroni niz protektor w kurtce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Spyke 4race: http://img105.imageshack.us/my.php?image=rne0113ch.jpg zalety: jest doskonały :P wady: j.w. :P no może malutka wada: jedna maluśka kieszonka wewnątrz kurtki, z trudem mieszcząca flepyno ale to wkońcu "4race" a nie "4tour" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 bebza, bo protektory wkladane w kurtke to tandeta, takie stworzenie imitacji bezpieczenstwa. Nie ma to jak prawdziwy zolw! Na pczatek kup sobie chociaz zolwia Utiki,na pewno bedzie lepszy od jakiegokolwiek wkladanego w kombi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4bikes Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 mamy taką wkładke z alpiny http://www.4bikes.pl/product_info.php?cPat...&products_id=83 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi