wats Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Taak a może odrazu niech ci wysle na majla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 może być i na maila :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Posiadam program do podgądu ziemi z satelity - wiadać dokładnie nawet auta na drodze!. Masz kule ziemska i sobie lookasz gdzie chcesz -wiadać jak wygądają domy itp.Mam instalke - moge chetnym przesłać! :)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BELIAR Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 ja chce przyslij mi instalke :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 moze by wartalo maila podac?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 czyżby google earth ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinki_z_chin Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 prosze o przeslanie tego programu do podgądu ziemi z satelity [email protected]Z gory dzieki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Web Master mi też prześlij jak możesz!! [email protected] zgóry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 http://earth.google.com/download-earth.html Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 jest jeszcze podobny program od NASA, ale wedlug mnie jest gorszy i wolniejszy chociaz mowia ze w nim mapy zajmuja cos kolo 2Tb, a mapy z google tylko 2,5Gbwydaje mi sie jednak ze to jakas sciema, bo nie dosc ze bardzo wolno sie laduje to i jeszcze mierna jakosc w porownaniu do google pozdrWazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Posiadam program do podgądu ziemi z satelity - wiadać dokładnie nawet auta na drodze!. Masz kule ziemska i sobie lookasz gdzie chcesz -wiadać jak wygądają domy itp.Mam instalke - moge chetnym przesłać! :)Pozdrawiam! O tym mówisz? http://earth.google.com/download-earth.html Jeśli tak, to następnym razem podaj linka i przestań ściemniać. Chyba że masz coś wyjatkowe, to sam się piszę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Chciałem zaznaczyć że był już taki temat o google-earth :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 duzo ludzi sciemnia z fotami i filmami w ten sposob podaja jeden pozniej nastepny zaraz od razu strone glowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 a nie lepiej sobie ściągnąć --> Google Earth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi