grzebyk1990 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Takie pytanko.Kupiłem ostatnio kupiłem oparcie do simsona s51 i zastanawiem sie gdzie je zamątować. Przy kole czy przy silniku. Może ktos z was ma takie oparcie i może mi doradzić gdzie jest je lepiej zamątować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Mi się bardziej podoba jak jest przy silniku. Też niedawno kupiłem oparcie w agmocie od simsona sr i tak to wygląda:http://img106.imageshack.us/img106/2926/nkknnk5ax.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Mój kolega w skuterku ma przy kole i wygląda dobrze. To zależy już od Twojego gustu :). Jak Ci się bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 W s 51 można na tylnik kole albo pod silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Jakiś nieznany, wewnętrzny głos podpowiada mi, że przy silniku bedzie lepiej zamontotwać.Aha - i w Romecie lubiło sie obracać, musiałem przyspawać i jest super ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Jak jest przy silniku nie koliduje z kick-starterem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 JA slyszalem taka opinie, ze przy kole to moto siada na ten amorek co przy nim jest oparcie ;) NIe wiem ile jest w tym prawdy. Ja wolalbym przy silniku. Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Mi sie coś wydaje, że jak już "kupiłeś je kupiłeś" to pasuje tylko pod jedną opcje. Jak nie to "zamątuj" sobie przy silniku dla wyglądu lub przy kole dla wygody. Co wolisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Witam :lol: :lol: Proponował bym ci zamontować to oparcie prze tylnim kole ponieważ masz już stopke przy silniku (czyli ta pod silnikiem) ale ty zdecydujesz :P stopka na kole może przeszkadzać w naciągnięciu łańcucha (wiem bo mam tak) ale lepiej to wygląda :P Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi