rg166 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M143690Taki moto stoi 25km ode mnie. warto sie tym zainteresować?? Cena odpowiednia?? Na co zwrocic uwage przy ogledzinach??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 To żadna okazja ten rocznik za tą cenę! Poza tym plastiki na pewno nie z modelu 2003, bo i SX i EXC już takich nie miały. Z tym że używany amatorsko to się mogę zgodzić bo go nigdy na głogowskim torze nie widzialem. Ale jakbyś chciał oglądać to służę pomocą, zawsze można przyrównać do mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Na początku myslalem ze to Twój 8O rg166 kup od Modesta Huske ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Przy oględzianch zwróc uwage na zawiasy, wycieki, zobacz filtr powietrza, luzy w kołach, zobacz jakie jest sprężanie!. Ale cena jest zbyt duża ! Musiałby dużo spuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jak na 00 to cena jest bardzo wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 czyli cena za ile warto brac to ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jak ci zejdzie do 7 tyś to myślę że byłoby ok jeśli wszystko w nim gra. Jeśli będziesz oglądał to coś tam wynajdziemy żeby obniżył ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 'Poza tym plastiki na pewno nie z modelu 2003, bo i SX i EXC już takich nie miały.' A mi się wydaje ze na początku 2003 te modele miały stare plastiki , widziałem na giełdach MX zagranicznych modele 2003 z takim właśnie boczkami.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Nie trzeba okularów żeby dojrzeć osłony chłodnicy w kształcie N Nowsze mają L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 musisz mieć niezły wzrok bo ja róznicy pomiędzy owiewkami chłodnicy czy tam baku nie widze.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 http://www.bikepics.com/pics/pics/ktm-125s...pics-463433.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/ktm-125s...epics-40014.jpg Faktycznie różnicy nie widać. 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ale co Ty pokazujesz.. przeciez rozmowa jest na temat 2002 a 2003 .... ach.. zauważyłem ;)pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ok nie doczytałem. Ale i tak dupa bo nie ma w przedmiotowym sprzecie plastików z modelu 2003. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jak bedziesz ogladac tego sx 00 to zapytaj dlaczego ma tylna sprężyne w kolorze pomarańczowym, bo oryginalnie miały w białym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Drogo, tak jak koledzy wyżej wspomnieli ;) Można wyhaczyć o wiele taniej, szczególnie u naszych zachodnich sasiadów :PNegocjuj cene, czepiaj sie kazdego szczegolu zeby były argumenty do obnizenia ceny :P Jak masz mozliwosc to moze poszukaj czegos u Niemców www.mobile.de , jest wiele ciekawych ofert. Powodzenia w zakupie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi