enduroguy Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Porownywac to sobie mozna nawet DT50 z EXC400, ale pytanie czy to ma sens? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 WRE a DT to zupełnie co innego :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 a czy ta WRE chocby 125 albo 250 2T 'kopie' podobnie jak np kx 125 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 WRE 250 nie ma! A co do tego czy "kopie" jak kx to raczej nie bo kx ma okolo 40 Km a WRE 32KM więc to różnica. Ale ponoć ma mocniejszy dół od WR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Od tego porownywania to juz sie nie dobrze robi ... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 MotoCross jak chcesz "kopac" to kup sobie glebogryzarke :buttrock: jesli chodzi Ci o zrywnosc to praktycznie kazdy motocykl terenowy o tej pojemnosci bedzie mocno "kopał" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 a jaka jest różnica między Tygrysem, Leopardem a T55? to też terenówki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 czyli to są zwykłe enduro ( no DT troszeczke odbiega od RX czy od KDX ale wciąż to jest ta sama klasa' date=' grupa motocykli[/quote']Jezeli chcesz kawasaki do yamahy porownywac to wg. mnie do DT bardziej podpasuje KMX (cos w tym jest ze KMX'a robili rownoczesnie z KDX'em - motocykle musza sie czym roznic :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 hej SEBOOL' date=' widze w opisie, że masz wre 125, zdążyłeś już ja sprawdzić na prostej? Ile pojedzie? Jest jakoś blokowana?[/quote'] buehehehehe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Jest jakoś blokowana? Na pewno jest jakoś blokowana ale moja juz była odblokowany wiec nie mamm z tym problemu. Ile pojedzie?Tyle co ja nia jechałem w tym śniegu to 30 km/h na 1 biegu :buttrock: ale słyszałem, że leci około 130 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Elo mam pytanie czemu wszyscy tak nisko cenią te 410 ?? Sprzęt lżejszy, silniejszy od np. dr 350, xt 350, mam wrażenie że niedoceniony, czy może ma on jakieś dyskfalifikujące go wady? Pytam bo zastanawiam sie nad kupnem tego na wiosne i zastanawiam sie czy warto sie w to pchac czy lepiej cos bardziej popularnego np. dr 350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 też zauważyłem , że Te 410 sa tanie ciekawe czym jest to spowodowane? PS. Jak któryś z w/w Kolegów napisal, ja nie chce 'kopac' ale popsrostu odczuc tą moc ;) zeby nabyty przeze mnie motocykl nie okazal sie za slaby po jakims czasie, zeby mnie czasem czyms zaskoczyl, ale nie piszcie ze to tylko w erze, albo ze to moze byc honda cr 500, albo kx 500 !! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavloS Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Elo mam pytanie czemu wszyscy tak nisko cenią te 410 ?? Sprzęt lżejszy, silniejszy od np. dr 350, xt 350, mam wrażenie że niedoceniony, czy może ma on jakieś dyskfalifikujące go wady? Pytam bo zastanawiam sie nad kupnem tego na wiosne i zastanawiam sie czy warto sie w to pchac czy lepiej cos bardziej popularnego np. dr 350. z tego co sie dowiedziałem to Huski TE np. 95', miały smarowanie rozbryzgowe..., tak mi powiedziano, bo sam sie interesowałem taką sztuka, jak coś to poprawcie mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 poprostu husqa od 2000 wprowadzila inna metoda smarowania, starsze modele mialy to do siebie ze bardzo czesto zapychal sie filtr oleju i byl problem ze smarowaniem, dlatego on polecil mi kupno husq wlasnie od 2000 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 bez przesady !! ja nie zadawałem pytań typu ile pojedzie i czy zablokowana bo to sam je zacytowałem... i prosze mnie nie cytować. Dla mnie to parodia takie pytania w świecie enduro czy motocrossu. Jeśli ktoś chce się ścigać na prędkość to kupuje ścigacza. Prosty wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi