ABG Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Film (17 min.) przedstawia testy jakie muszą przejść policjanci aby wyjechać moto na drogę w Charleston County SC Sheriff's Office. Świetnie zrobiony filmik i umiejętności policjantów sprawiają, że ogląda się nadzwyczaj przyjemnie. Polecam wszystkim: http://motorcycles.about.com/gi/dynamic/of...20Broadcast.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Powiem szczerze, że chłopaki zza oceanu potrafia wiwijać swoimi ''czołgami''fajny filmik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Tylko po co oni tak sobie zycie utrudniaja i jezdza takimi wielkimi kupami zlomu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 8O o ku... jakby tak wyglądał nowy egzamin na "A", to rasa motocyklistów wyginełaby jak dinozaury :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Oż w mordę 8O Wiosną zaczynam ostro trenować. I jak będe w USA to nie bede uciekał przed policją :) zajc -> to są motocykle dla prawdziwych facetów a nie jakieś Hondy dla dresiarzy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 widac ze panowie sie z choinki nie urwali trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Kiedyś na Discovery Channel był spory reportaż o takiej właśnie szkole jazdy dla policji :) Coś niesamowitego co oni potrafią robić z tymi HD :( Co ciekawe jeden z instruktorów mówił że po takim szkoleniu ci policjanci jeżdżą lepiej niż 3/4 motocyklistów na świecie, nawet z dużym doświadczeniem 8O Zajc => Zauważ że na takim motocyklu musi być zamontowane sporo sprzętu (radio, syrena), poza tym musi on być maksymalnie komfortowy, bo policjant jeździ na nim cały dzień (dobra osłona przed wiatrem, pozycja na moto), ostatni powód dlaczego HD to silnik - potężny moment obrotowy i żywotność :D Takie krowy jak HD wybiera nie tylko policja USA - w Europie jako policyjne patrole jeżdżą wielkie BMW, duże Hondy etc. To tylko w Polsce policja śmiga na CBX500 :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 To tylko w Polsce policja śmiga na CBX500hehe, ja jeszcze w życiu policjanta w Polsce na motocyklu nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 hehe' date=' ja jeszcze w życiu policjanta w Polsce na motocyklu nie widziałem...[/quote'] to jeszcze wiele przed tobą :!: ale może to dlatego, że policja nie jeździ cross-ami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 PO Gliwicach widać ich dosyć czesto w letnie dni- Mają GS500- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Nie no są czasami. Sprzęty mają różne od B12 przez stare CBX750/500 po DR-Z400 :) Ale osobiście dzięki bogu na żadną kontrole nie trafiłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 To tylko w Polsce policja śmiga na CBX500 Ja chyba za mlody jestem, bo w zyciu o takim motocyklu nie slyszalem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 To tylko w Polsce policja śmiga na CBX500 Ja chyba za mlody jestem, bo w zyciu o takim motocyklu nie slyszalem :lol: A możliwe że coś porąbałem ;) Jak wyczaje jakiś patrol to zobacze jaki to dokładnie model i napisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 U mnie śmiagali na XJ 900 Diversion, ale ich juz ze 2 lata nie widzialem. Kiedyś słyszałem, że w Poznaniu mieli Hayabuse, kuzyn widział przed komisariatem, ale coś dla mnie to jest mało prawdopodobne. PS. po mieście smiga u mnie tez piesek na Peugeocie Vivacity 50 - ogólne darcie z kolesia jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 We wlocławku widzialem fazera i gn125 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi