SEBOOL Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Hehehe ze sprzegła to ja strzeliłem Rometa Ogara i od tego czasu mam szacunek do tej bestji która nie wybaczy błędu nawet najbardzoj doświadczonemu zawodnikowi <hahaha> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arktos Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam, da się coś zrobić żeby taka honda miałą więcej mocy?Jeżeli mam wajhe ustawioną na sama góre ( jak to przy odpalaniu) i musze ją lekko gazowac zeby nie zgasła (chwile do małego nagrzania) do przezucenia wajhy na dół to regulacja gaźnika wystarczy zeby odpaliła bez gazu?wiecie jak wyregulowac zawory?Proszę o info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Mozna go odpalac bez gazu ale dopiero jak jest rozgrzany i wajha musi byc na samym dole, wtedy praktycznie dotykasz startera i powinien chodzic (przynajmniej u mnie tak jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Podpisuje sie pod słowami Jabola115, u mnie chodzi identycznie, na ciepłym jest na dotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arktos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam, dzięki za odpowiedzi, a czy macie tak że po odpaleniu i w trakcie odpalania trzeba go trzymać lekko na obrotach ??ja przy odpalaniu i po odpaleniu musze go trzymac na małych obrotach zeby nie zgasł.jak silnik jest ciepły to nawet nie musze ruszac manetka, pali na dotyk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja mam tak ze jak go odpale to wlasnie gasnie jak go nie bede trzymal w obrotach ale jak tylko wyjezdzam z gorazu juz chodzi idealnie;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arktos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 mam to samo, ale przeciez ona powinna sobie chodzic na woilnych!coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja mam ten problem zgłowy mam załorzony gaznik z noralnym saniem poprowadzonym do kierownicy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witamhttp://www.bikepics.com/members/600276016/98xlr1250/ Na tej strącę możecie obczajić jak leciutko przerabiałem honde :icon_biggrin: , mam tez poszerzony wlot do filtra powietrza czego niema na fotkach pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Wypada tylko pogratulować zmian i usprawnień. mam tylko dwa pytania: :icon_biggrin: Czy zębatki są identyczne z seryjnymi(przód, tył)? :icon_mrgreen: Jaka to wersja xlr, dlaczego ona ma hamulec bębnowy z przodu? No i fajny tłumik masz, musi ładnie grzmieć. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Panowie nie znacie moze jakiejs strony, na ktorej znajde obudowy do xlr? Nie moge nic na allegro znalezc a swoja polamalem;].pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Wypada tylko pogratulować zmian i usprawnień. mam tylko dwa pytania: :buttrock: Czy zębatki są identyczne z seryjnymi(przód, tył)? :buttrock: Jaka to wersja xlr, dlaczego ona ma hamulec bębnowy z przodu? No i fajny tłumik masz, musi ładnie grzmieć. :flesje: przód jest seryjny tył jest większy, przód jest nie oryginalny ja go takiego od Niemca kupiłem zmienił je bo tamte były zgięte a w Niemczech nie można prostować ale nie narzekam na hamulec. A tłumik zrobił mi Ojciec :icon_mrgreen: i na tym tłumiku pięknie warczy :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glancu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Siema jestem na tym forum nowy lecz juz duzo jedze i mam pytanie jak mozna odblokowac Honde Xlr 125 Mam rok 1998 prosze o odpowiedz z gury THX Acha a w sprawie tej wajchy jest to ssanie na poczatku niechodzi na wolnych obrotach bo jest poprostu zimna Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez glancu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzisiaj pojechałem na starą cegielnię, gdzie jest zrobiony tor szczególnie dla "quadów". Wyszalałem się jak głupi, po 15 minutach byłem cały mokry. No i co za wspaniałe przeżycie, pierwsze skoki na motorze!!!!!!Enduro to jest to!!!Na szosie troszkę mało mocy, ale jak na taki tor to wystarczająco tak, aby się nie zabić. :icon_mrgreen: :icon_biggrin: Glancu, myślę, że z tego silniczka dużo więcej mocy nie wyciągniesz, najwyzej możnabybyło zmienić tłumik na bardziej sportowy i przełożenie na zębatkach. Jeśli Ci chodzi o blokadę, to trzeba wymienic moduł, podobno mozna to zdobyć czasami na allegro za około 100zł.Pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glancu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No bo na liczniku tam jak sa biegi to jest do 110 a mi leci tylko 80 acha i co moze byc przyczyna jezeli nieodbija mi tylni hamulec thx za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi