Kazik_Rzeszów Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Nie problemow zadnych nie bedzie z rejestracja a znalazłem go calkowicie przez przypadek jak bylem w czechach na urlopie włsasciciel gospodarstwa agroturystycznego miał właśnie tego KTM i powiedział ze bedzie go sprzedawał na zimie wiec ugadałem sie z nim ze jak bedzie sprzedawal to zeby dal znac i tak oto jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 to sie nazywa szczęście. W mojej stajni stoi jeden LC4 powiem żę głos ma piękny! Próbowałeś odpalić z kopa ? Ja prubowałem i nie moge dać rady, ale to kwestia wprawy. Swojemu EXC daje tylko jednego kopniaka i gada a LC4 jakieś uparte. Dobrze że fabryka uposażyła go w rozrusznik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratuluje!! bardzo zadbany sprzęt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratulacje i jak najszybszych roztopów i rosnącej temperatury. Jak byś nie powiedział że on jest używany to bym sie raczej nie domyślił ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ładniutka fura. Tylko czegoś mi w niej brakuje ;) Osobiście to wole jak KTM stoi na kołach do Enduro z terenowymi butami :P Ale jako SM też jest piękny. Niech służy jak najdłużej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Bardzo zadbany sprzęt . Szybkich roztopów i szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A jeśli to nie tajemnica to ile za niego dałeś w złotówkach ;) ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Sprzecicho przednie jest ;) Naprawde BDB stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratulacje :P dobrego zakupu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratulacje. ;) Eeeee nie mow, ze czekasz na sezon jak fura stoi w garazu.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 zajebisty sprzet do latania na przednim i tylnym kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_Rzeszów Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 jeśli to nie tajemnica to ile za niego dałeś w złotówkach 20 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratuluje Ci moto jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ja rowniez gratuluje , KTM naprwde ladny , tez mi sie na przyszlosc mazy supermoto do miasta :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 pikne ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi