Skocz do zawartości

Teraz kolej na mnie , Okrutnie się chwale

Rekomendowane odpowiedzi

Hormon...powiem tylko tyle że mam ją już na tapecie pulpitu ;) wygląda świetnie, okleina robi swoje. I ten tuning...miodek. Jeżeli możesz to chociaż powiedz ile dałeś bo ja dałbym bardzo dużo za coś takiego. Pozdro

Witam.

GRATULUJE MASZYNKI ;) Teraz bedzie profi fmx :P

Pozwole sobie zapodac jeszcze dwie fotki ceerki http://www.bikepics.com/members/fik554/02cr125/

Kiedys kiedys znalazlem ja na allegro i tak mi sie spodobala ze musialem ja dodac do swojego profilu na bikepics :buttrock: A jesli mozna wiedziec ile dales za nia ? :D

Witam ponownie , dzis przetestowalem i ostro ubrudzilem moja wscieklizne , Miedzy innymi polatalem na hopie , zawiasy sa naparwde dobre , wielki uklon dla goscia ktory je robil , przelecialem sobie moja lajtowa hope , wyladawalem centralnei na plackim a zawieszenie delikatnie sobie dobilo i odbilo , Mam dziwne wrazenie ze jest twarde ale to tylko daltego ze yz to normlanie plywalem :] latalem takze po osniezonej lonce , polecam kazdemu zabawa byla przednai , robilem takie slajdy jak panowe na zuzlu . Odwiedzilem rowniez pobliski park , nie wiem jak to nazwac u mnie na to mowi sie poprostu gorki , polatalem lajtowo w terenie i zaliczylem pierwsza glebe - postawilo mnie bokiem na mokrych lisciach i sie polozylem . Nie sadzilem ze te liscie sa takie zdradliwe . Przetestowalem rowniez CDI , - ;) Czuc ogromna roznice , mam 2 pozycje na jednej moto ma lepszy dol i slabsza gore a na drugim na gorze jest PIEKŁO :twisted: Ja myslalemze nie bedzie wogole tego czuc a roznica jest naprawde ogromna nie trzeba nawet siedziec na moto to slychac :P Postaram nagrac jakis film na ktorym to bedzie widac.

Jutro musze umyc sprzet i odstawiam do wiosny :buttrock:

A i bym zapomnial > Pierwsze no fotery za mna :D Tylko juz sie nie da latac , zrobilo sie bagno , kto widzial tegorocznego SX z San Diego ten wie oco chodzi :]

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA piękna ;) . Tak jak na GG pisałem ta mi sie najbardziej podobala z tych branych pod uwage :P . Oby sie okazalo ze silnik naprawde w dobrym stanie no i żebyś w przyszłosci mial okazje konkurowac w FMX conajmniej z Bartkiem Ogłazą!!! GRATULUJE!!!