Enduroboj. Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 O KURDE 8O Jest piękna :!: :!: :!:Szczere gratulacje :!:Niech służy jak najdłużej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Kur*a wzroku od niej nie można oderwać. Poprostu cudeńko jakich mało !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Hormon...powiem tylko tyle że mam ją już na tapecie pulpitu ;) wygląda świetnie, okleina robi swoje. I ten tuning...miodek. Jeżeli możesz to chociaż powiedz ile dałeś bo ja dałbym bardzo dużo za coś takiego. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratuluje extra moto, bardzo mi sie podoba 8O :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witam. GRATULUJE MASZYNKI ;) Teraz bedzie profi fmx :P Pozwole sobie zapodac jeszcze dwie fotki ceerki http://www.bikepics.com/members/fik554/02cr125/ Kiedys kiedys znalazlem ja na allegro i tak mi sie spodobala ze musialem ja dodac do swojego profilu na bikepics :buttrock: A jesli mozna wiedziec ile dales za nia ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Nie bede zdradzał ceny z allegro ale jeżeli nie jest to tajemnica to po tej cenie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Przepiękna Cr jescze takiej nie widzialem 8O 8O 8O 8O A mozna wiedziec ile za nia dales ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gratulacje hondy ;) Od dawna mi się marzy cr :twisted: , ale o takiej jak Twoja nie pomyślałem nawet Jeszcze raz gratuluje :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witam ponownie , dzis przetestowalem i ostro ubrudzilem moja wscieklizne , Miedzy innymi polatalem na hopie , zawiasy sa naparwde dobre , wielki uklon dla goscia ktory je robil , przelecialem sobie moja lajtowa hope , wyladawalem centralnei na plackim a zawieszenie delikatnie sobie dobilo i odbilo , Mam dziwne wrazenie ze jest twarde ale to tylko daltego ze yz to normlanie plywalem :] latalem takze po osniezonej lonce , polecam kazdemu zabawa byla przednai , robilem takie slajdy jak panowe na zuzlu . Odwiedzilem rowniez pobliski park , nie wiem jak to nazwac u mnie na to mowi sie poprostu gorki , polatalem lajtowo w terenie i zaliczylem pierwsza glebe - postawilo mnie bokiem na mokrych lisciach i sie polozylem . Nie sadzilem ze te liscie sa takie zdradliwe . Przetestowalem rowniez CDI , - ;) Czuc ogromna roznice , mam 2 pozycje na jednej moto ma lepszy dol i slabsza gore a na drugim na gorze jest PIEKŁO :twisted: Ja myslalemze nie bedzie wogole tego czuc a roznica jest naprawde ogromna nie trzeba nawet siedziec na moto to slychac :P Postaram nagrac jakis film na ktorym to bedzie widac. Jutro musze umyc sprzet i odstawiam do wiosny :buttrock: A i bym zapomnial > Pierwsze no fotery za mna :D Tylko juz sie nie da latac , zrobilo sie bagno , kto widzial tegorocznego SX z San Diego ten wie oco chodzi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gdzie w polsce można kupić takie cudactwa jak to tuningowane CDI i inne bajerki? Pytam na przyszłość a żeby nie zaśmiecać to prosiłbym o PW z info. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramis1986 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Fajna maszyna. Czekam z niecierpliwością na wiosnę żeby sobie wreszcie polatać oraz by zobaczyc Ciebie oraz Twoją Hondę w akcji. Mam nadzieję że teraz będziesz produkował jeszcze więcej filmików oraz fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A może ktoś z was wie gdzie można kupić takie naklejki jak Hormon ma na tej CR>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA piękna ;) . Tak jak na GG pisałem ta mi sie najbardziej podobala z tych branych pod uwage :P . Oby sie okazalo ze silnik naprawde w dobrym stanie no i żebyś w przyszłosci mial okazje konkurowac w FMX conajmniej z Bartkiem Ogłazą!!! GRATULUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ja już wczoraj gratulowałem na gg,ale teraz oficjalnie Gratuluję jeszcze raz ;) Gdzie ta wiosna :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M140136 dla osób ciekawych cenych. Gratuluje, sprzęt piękny ! Czekamy na wiosne :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi