Tiger Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Prawie jak cross http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120390504 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ta wuecha to mi bardziej pod sm podchodzi. :icon_razz:Simek bajerancko oświetlony, nadaje się wprost na wiejską potańcówkę. :biggrin: Motoryna, no cóż nie najgorzej. Ale da się jeździć motorynką we dwóch. Kiedyś "na biedę" kumpel mnie tak odwoził, nawet nie wiecie jak ona ma twardy przedni błotnik. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a tu jaka zmiana :icon_razz:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118558095 Czytał ktoś opis tej aukcji?. "Został założony do niego sportowy tłumik od Hondy, dzięki czemu chodzi jak rasowa 400. Wyglądem i odgłosem przypomina morocykl o dużej pojemności."taaa 10 razy;] "Tydzień temu oddałem motor do mechanika na wymiane sprzęgła. Zostało wymienione ale zostało chyba źle złozone i przy wciśnieciu na luzie cos brzęczy" :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Ta wuecha to mi bardziej pod sm podchodzi. :icon_razz:Simek bajerancko oświetlony, nadaje się wprost na wiejską potańcówkę. :biggrin: Motoryna, no cóż nie najgorzej. Ale da się jeździć motorynką we dwóch. Kiedyś "na biedę" kumpel mnie tak odwoził, nawet nie wiecie jak ona ma twardy przedni błotnik. :biggrin:Jaka WSK, dla mnie to to ogar zdechły jest, tylko siadło w nim pare rzeczy, to zrobili z WSK i Ogara Crossa..... :icon_razz: Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jaka WSK, dla mnie to to ogar zdechły jest, tylko siadło w nim pare rzeczy, to zrobili z WSK i Ogara Crossa..... :icon_razz:Silnik WSk-irama ogarowska ale po lekkiej dewastacji;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 To to już lepsze... http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120260579 :icon_razz: Silnik to część zamienna, więc to Qrde ogar 125 byl... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja się z tego brechtam, że niby taki "cross" ale na "slickach" siedzi jak sm. :icon_razz: Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez malys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam. Po co komu Ogar "enduro" jak ja swoim pierdzordzi wjechałem do lasu i to na 1 biegu to to ledwo podjechało pod górke (taką ooostrą).Najbardziej podniecają mnie te wieśniackie podwyżenia siedzenia ... pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=118122949 Kto to ku*wa do ruchu dopuści :icon_razz: co za down to było w śm chyba w dziale chumor i porażka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam. JaWaK ten komarrek już był na forum :icon_razz:Prawie wszyscy pisali, że jest nie źle zrobiony :icon_razz: Ja też jestem tego zdania.Gdy ktoś nie ma kasy na Jinchenta a lubi choperki to co mu zaszkodzi :biggrin: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 To to już lepsze... http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=120260579 :icon_razz: Silnik to część zamienna, więc to Qrde ogar 125 byl... :biggrin: Mi sie kojarzy ze sra*ącym psem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Złe skojarzenia ziomek masz :icon_razz::P:P Hehe ;] Mi to w ogóle się nie podoba,po co to przerabiać,jak to wyglądu żadnego ni ma :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ten tył ma służyć za takie `pseudo-ortopedyczne` oparcie ? Czy to tak specjalnie jest żeby pasażer siedział w dość oryginalnej pozycji ? Bo ja chyba tego nie rozumiem. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 chciał zrobic oparcie ale zamało wygią .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Te oparcie jest tak wygięte poto aby nie zlecieć z motóra, bo on wszak jest po tjuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi