Skocz do zawartości

Fajne motorowery na sprzedaż.Aukcje!

mwichan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ta wuecha to mi bardziej pod sm podchodzi. :icon_razz:

Simek bajerancko oświetlony, nadaje się wprost na wiejską potańcówkę. :biggrin: Motoryna, no cóż nie najgorzej. Ale da się jeździć motorynką we dwóch. Kiedyś "na biedę" kumpel mnie tak odwoził, nawet nie wiecie jak ona ma twardy przedni błotnik. :icon_razz:

a tu jaka zmiana :icon_razz:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118558095

Czytał ktoś opis tej aukcji?.

"Został założony do niego sportowy tłumik od Hondy, dzięki czemu chodzi jak rasowa 400. Wyglądem i odgłosem przypomina morocykl o dużej pojemności."

taaa 10 razy;]

"Tydzień temu oddałem motor do mechanika na wymiane sprzęgła. Zostało wymienione ale zostało chyba źle złozone i przy wciśnieciu na luzie cos brzęczy"

:icon_razz:

Ta wuecha to mi bardziej pod sm podchodzi. :icon_razz:

Simek bajerancko oświetlony, nadaje się wprost na wiejską potańcówkę. :biggrin: Motoryna, no cóż nie najgorzej. Ale da się jeździć motorynką we dwóch. Kiedyś "na biedę" kumpel mnie tak odwoził, nawet nie wiecie jak ona ma twardy przedni błotnik. :biggrin:

Jaka WSK, dla mnie to to ogar zdechły jest, tylko siadło w nim pare rzeczy, to zrobili z WSK i Ogara Crossa..... :icon_razz:

Edytowane przez markos16

Witam.

Po co komu Ogar "enduro" jak ja swoim pierdzordzi wjechałem do lasu i to na 1 biegu to to ledwo podjechało pod górke (taką ooostrą).

Najbardziej podniecają mnie te wieśniackie podwyżenia siedzenia ...

pozdr.

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Witam.

JaWaK ten komarrek już był na forum :icon_razz:

Prawie wszyscy pisali, że jest nie źle zrobiony :icon_razz: Ja też jestem tego zdania.

Gdy ktoś nie ma kasy na Jinchenta a lubi choperki to co mu zaszkodzi :biggrin:

pozdr.

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)