D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 marta mi na twoim miejscu dystans miedzy tobą a magikiem by wystarczył ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 heh no niezły sie oftopic zrobił. A tu o motorowerach miało byc. No nic tak to na forum bywa. Ale chyba czas to jush skończyc co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Markos skup się na swojej dziewczynie ;P O mnie sie nie martw... ;) NA jutro jestem zaproszony przez koleżanke na wycieczke jej SQtem... WOW... HEHE Oby tylko pogoda dopisała.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 hefaistos za dużo piszesz :P źle ci? :P Markos, Stary Kaktus Ci mówi że lecenie na 2 fronty nie popłaca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 hefaistos za dużo piszesz :icon_question: źle ci? :P Markos, Stary Kaktus Ci mówi że lecenie na 2 fronty nie popłaca ;) Oj wiem, wiem... Sprawdziłem i potem długo żałowałem... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 oj chłopcy, chłopcy ;) duuużo jeszcze przed wami ^^:P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Starsza o kilka miesięcy, a jak sie mądrzy... MOja babcia by tak mogła powiedzieć, ale Ty Wygadana Bestio. ;P:P Jeszcze miesiąc i tesh mam 17. ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ale ja jeszcze miesiąc i mam 18 ;P(żartuuuuuje przecież. ;) , gdzież ja bym się tu wymądrzała? was tu tylu jest że aż strach... ) :P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Co sie boisz?? Dziewczyn nie bijemy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja się niczego nie boje ;) ha.Znalazłabym sobie jakiegoś ochroniarza :P Mogę zrobić casting ^^ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Nie, bo jeszcze wygram i mnie dziewczyna moja zagryzie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 hahaha ;) skąd ta pewność że wygrasz :P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Klasa matematyczna (Boshe sam nie wiem co ja w niej robie :P )... rachunek prawdopodobienstwa i te sprawy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Starsza o kilka miesięcy, a jak sie mądrzy... MOja babcia by tak mogła powiedzieć, ale Ty Wygadana Bestio. ;P:P Jeszcze miesiąc i tesh mam 17. :P :icon_question: No dlatego sie tak mądrzy bo to wygadana bestia :P A co do ochroniarza to wiesz, "(...) jedna bomba wystarczyła by zniknął z powierzchni(...)" ;) (konkurs: Z jakiej piosenki jest w/w cytat?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Klasa dziennikarska ;) Jestem w niej z powołania :P Już ja bym sobie wymyśliła kryteria ojj :P Edit. Tekst jest z piosenki Łony ;P Edytowane 29 Lipca 2006 przez Marta69 Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi