Marta69 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 twoja wina ;) Kurcze ja tylko napisałam że dziecko ładniejsze od tamtego moto... ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 jesteś nieodpowiedzialna, nie wiedziałaś co to może wywołać? Ja też nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Witam. Dobrze, że do dziecka nie doszło ;) Dopiero to by mogło wywołać nie odpowiedzialne zachowanie.Marta no nie dziw się, jestes chyba jedyną "motorowerową" dziewczyną ;) No jeszcze jest Sandra Ps. Diego w Szczecinie jest Media Markt ? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Jest. A co do marty, dobrze że jest, bo tu by jeszcze jakieś gayparty sie zrobiło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 A tak apro po berecikowego to nie 2 stowy tylko tysiac zlotych. ale to jest pryszcz w stosunku do wydatkow ;) ale na wache bedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 mwichan nie zapominaj o alimentach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 jakie alimenty (alymenty ;)) ja sie moge wprowadzic do niej ;) dobra admin nas wywali z forum na zbity nos :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 yyy więc co powiecie o tym? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118040156 Troche tandetą śmierdzi:P (mwichan nie licz na to ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Widzę że dyskusja się posuwa w nieodpowiednim kierunku :PŻadnych dzieci i nikt się do mnie nie wprowadza ! :P A ten czoper klawy ^^ ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 moze i sie "posuwa" w zlym kierunku ale mi to nie przeszkadza ;) MOJ TOPIC ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 jakie dziecko jakie alimenty?Nikt mnie w nic nie wrobi PROTESTUJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Widzę że dyskusja się posuwa w nieodpowiednim kierunku :icon_twisted:Żadnych dzieci i nikt się do mnie nie wprowadza ! :icon_mrgreen: A ten czoper klawy ^^ :P No no i sama sie wciągasz w te becikowe :P :icon_question: ( joke) Korci co?? ;) A co do tej aukcji to chyba to będą takie mini motorki . takie jak jush sie przyjęły mini ścigacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 swędzi coś niektórych ;) A marta to chyba w środek pantanalu wyemigruje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Witam. Ja ciągle chce podkreślić, że będe byłem i jestem pierwszy w kolejce, nawet nie patrząc co mówi o tym sama Marta ;)ehehe, chopperek fajny, no powiedzmy taki sobie.No to jak Marta kiedy moge do Ciebie wpaść :P ??? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Magik, chyba tylko wtedy jak uda ci się ją zaczarować albo jakiś urok rzucić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi