malys Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ale jak będzie 1000,01zł to już będzie sześcio. Widzisz trzeba było to za te 10,50 pchnąć. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Dzisiaj przeglądałem allegro i znalazłem takie coś... Ale WT :banghead: :) :buttrock: http://www.allegro.pl/item119405015__yamah..._80_poznan.html A pisze to bo chciałem zaprosić na czata :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Dzisiaj przeglądałem allegro i znalazłem takie coś... Ale WT :buttrock: :) :buttrock: http://www.allegro.pl/item119405015__yamah..._80_poznan.html JEJQ. skądś Ty to wykopał??? Qrde, to ludzie jeszcze takie cos sprzedają??? I na dodatek chca za to wiecej niż 10,50 :cool: :banghead: :banghead: :icon_eek: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) To zle napisalem to akurat moj blad wiem przyznaje sie bez bicia! Ale jesli sie macie wysmiewac z moto tp lepeij nie patrzcie jak wam sie nie podoba ~! Kazdy jezdzi tym na co go stac... "Dzisiaj przeglądałem allegro i znalazłem takie coś... Ale WT" Kolego jesli stan fabryczny uwazasz za WT to z toba chyba cos jest nie tak... To akurat jest 100% oryginal i wiem ze nie wyglada rewelacyjnie bo akurat nie mam kasy zeby oddac moto do lakiernika! Jednak powiem ze nie jeden sie juz "naciol" myslal ze takie jak mowicie WT nie da rady przy jego sprzecie a pozniej sie dziwil i pytal co jest porobione w silniku! Pozdrawiam! Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez SimsonFun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Oj wyluzuj. :buttrock: To był taki Joke, a Ty sie od razu obrazasz... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 jakbyś miał umowe z poprzednim właścicielem to bym go brał od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 SimsonFun wyluzuj chłopie, bo się nam tu jeszcze poobrażasz. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 :) przecez ne mam zamaru se obrazac jest looz :buttrock: Za bledy przepraszam laptop cos pogubl ltery Pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 :buttrock: :) :buttrock: Hej luzak drops te mordki miały Cie naprowadzić, że to żart :] Jeżeli Cie to uraziło to sorry :banghead: :banghead: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 :buttrock: przecez ne mam zamaru se obrazac jest looz :banghead:Uffffffffff....... :) A już myślałem, że znowu przegięliśmy... ;D Widzieliście, nasz wczorajszy temat poszedł do oczyszczalni dzisiaj. HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 No dziwisz się jak o gaciach był ? :) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 A nie sądzisz, że powinien zostać przeniesiony do działu: Co gdzie kupić - odzież i akcesoria :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Gdyby chodziło o jakieś motocyklowe gacie to może tak ;PAle one nic wspólnego z moto nie miały ;P nawet nikt w nich pewnie nie siedziała na moto ;PP Dobra koniec off` Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobra koniec off`Słyszeli wszyscy?? Marta na moderatora... :) A tak poza tematem, to kupimy Ci je na tą 18, ubierzesz na SQter i bedą skuterowe stringi... :buttrock: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 kurna, człowiek pójdzie sobie na balety i już jest w tyle :) zaczne tu siezdieć 24/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi