Marta69 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 nie dzisiaj jednak, przecież piątek i balety:P Ja tam dzisiaj siedzę w domu bo mam chore kolano ;/ Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A teraz w temacie: ta nsr co bierze mito mi sie osobiście podoba Tu sie z kolega zgodze, a tekst o mito został wrzucony specjalnie w tytuł aukcji, żeby oszukac przegladarke. Ja moge na czata wlecieć, bo właśnie wróciłem z roboty i nie chce mi sie balować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mi się osobiście NSR bardziej podoba od mito. ps. w sprawie czata w razie cuś łapac mnie na gadu ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ale i tak nic nie pobije widlastej podwójnej V-ki w tym komarze: A widzial ktos rzedowa Vke ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Coś czuje, że dzisiaj nic nie bedzie, bo kto tego czata zrobi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja na czacie siedze do 3 nad ranem. Jak coś zapraszam. http://www.forum.motocyklistow.pl/czat.html Link dla otępiałych i leniwych :] :] 555 post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/item119405015__yamah..._80_poznan.html Tutaj macie link... mysle ze ciekawy! Dla malo spostrzegawczych... to jest moja DT :icon_razz: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/item119405015__yamah..._80_poznan.html Tutaj macie link... mysle ze ciekawy! Dla malo spostrzegawczych... to jest moja DT :) Pozdrawiam! aktualnie: 10,50pln to ja dam 11,30 i biore od reki... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 przebijam 12,30 i jest mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 daje 101 i jest moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ostateczna cena musi sie skladac z czterech liczb :icon_razz: To tak dla sprostowania... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 więc daje liczby: 25, 26, 24, 25. Jeśli chodziło ci o 4 cyfrową sume to 99,99zł :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jakby sie dało zarejestrować to bym brał od reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Przecież już jest czterocyfrowa, ba, a nawet pięcio, bo 103,50. To więcej niż chciałeś. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No ale ona musi być 4liczbowa więc nie może 5 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi