m67 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Na wstepie od razu sprostuję: zamieszczam temat w weteranach a nie w zlotach, ponieważ jest on skierowany tylko do miłosników weteranów ;) . A więc, jest juz określone miejsce jubileuszowego 30-go rajdu Rotor 2006. Nie muszę chyba wyjaśniać o co chodzi. Dla ludzi w klimacie jest to tak znana impreza, że nie trzeba jej zachwalać. Po prostu tam co roku trzeba być. W tym roku rajd odbędzie sie w ośrodku Wiatraki koło Olsztynka. Bardzo piekna okolica. Z racji jubileuszu będzie pewnie jeszcze wiecej atrakcji niż zwykle. Ja juz bynajmniej mam juz zarezerwowany urlop :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 w jakim terminie ma byc ten zlot?czy organizatorem jest niejaki Zinkiel? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Zlot odbędzie się w dniach 22-25 czerwca. Organizatorem jest Rotor Olsztyn. a jaśli chodzi o Zinkla jak najbardziej jest jendym z ludzi dzięki, którym ta wspaniała impreza sie odbywa. Do zlotu pozostało jeszcze 104 dni. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No, miłośnicy weteranów trzeba odświeżyc temat. Już tylko 6 dni do zlotu. W tym roku podobno 99 km rajdu różnyni drogami. Znając Olsztyniaków można spodziewać się sporo atrakcji. Jedzie ktoś z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam, ja jako kochajacy weterany chetnie bym pojechał.. to musi byc zajebista impreza, własnie ogladałem zdjecia z "Rotor Rally 99r"i widze że klimat był żeczywiscie extra, sporo pieknych weteranów:) Napewno warto jechac:)) Kurde..szkoda że PAnnonie mam rozebrana.. napewno bym pojechał, tymbardziej że z koszem przyciuagała by uwage:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Impreza jest rzeczywiście super. Są ludzie, dla których jest to jedyna impreza w sezonie. Ale widać z forum będę jako jedyny. No cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ano niestety bedziesz sam z forumowiczów.. jak już wspomniałem to bym pojechał z toba na Pannoni, ale jest rozłożona.. a szkooda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 No cóż, widać na forum większość Zlotomanów Piwnicznych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Bedac w Polsce, jezdzilem na imprezy olsztynskie od ich powstania, tyle ze wowczas nie byly to zloty weteranow :buttrock: choc weteranami zesmy na nie przyjezdzali. Cala sprawa zaczela sie w polowie lat 70 tych zaproszeniem wyslanym do HD Wwa o przyjazd na ich zlot. Z grupy kilku HD wyjezdzajacych z Wwy na to zaproszenie, bylem jedynym ktory dojechal w miare o czasie, czyli tego samego dnia :banghead:I to nie na HD, tylko na Sokole.Potem w srodku nocy dojechali jeszcze bracia Korzeniowscy na swoim, ladnie zrobionym HD.Powrot byl jakos latwiejszy ( moze dlatego ze mniej padalo ), a zabawa, mimo tak skromnego naszego udzialu bardzo dobra.Czyli nie liczy sie ilosc uczestnikow, ale jakosc. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Na Rotorze prawdopodobnie bedzie moj sąsiad i jego dziki Zunapp 200 :buttrock: .Przywiezie go na przeczepce bo pradnica mu siadla.Poprzednio bywal tam K750.Ja niestety odpadam, nawet jako widz bo nie wyrabiam z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 W takim razie zobaczymy się za rok. Ciekawe czy w tym roku dotrą "Fetorsi" :buttrock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 A Dargiewicz Maciej jeszcze gdzieś się tam kręci ,jak tak to dajcie znać ,że go szukam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 O fotkach m67 nie zapomnij - oczywiscie jakby dalo rade.Fetorsi chca tam dojechac tym Dnieprem ? No, no... ,tydzien chyba im starczy :wink: (znaczy sie juz wyjechali kilka dni temu) PSMoj sasiad napewno sie zjawi. Dzisiaj zalatwilem mu przeglad techniczny w jego zdezelowanej Fiescie :icon_mrgreen: . Wyjezdza jutro rano z Zundapp`kiem na przyczepce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 O fotach nie zapomnę. Co do Fetorsów to rok temu przyjechali taką zajerzdżoną Kaśką,że w tym roku na pewno dotrą. To barwne postacie. Co do Zunndapika będę go wygladał. Ja ruszam z kolegami z Płocka i Sierpca jutro o 15-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) u mnie na stronce http://www.haryb.prv.pl w galerii -> zloty-> macie fotki z rotoru 99. Klimatowa imprezka no z prestiżem:) pozdroharyb Edytowane 23 Czerwca 2006 przez haryb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi