szyman Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie wiem czy się dokładnie przyglądaliście całemu zdjęciu czy może tylko na "oczy" patrzyliście. MNie osobiście jakoś to zdjęcie nie przekonuje. Wątpie żeby było autentyczne, panna ma uczesane włosy, 0 sladów na rękach. R1 poza błotem i złamanym kierunkiem i lusterkiem stłuczonym nie ma oznak większego dzwona...No nie wiem, coś mi tu nie pasuje... Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez szyman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Nie ma strachu. Zdrowa dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ładniiutka mniam ja bym sie nią zaopiekował :wink: hehe Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No prosze was, przecież to pasztety :mrgreen:a ty taki ladny jestes ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 eee no laska jest gitt...gdzie taka znalezc ktora kocha moto i jest do tego ladna i zgrabnaa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 myslalem ze ladne dziewczyny sie nei wywracaja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) dla ciebie ona jest ładna?? :buttrock: Edytowane 22 Maja 2006 przez kratIjUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 eeee to sciema.Upieprzyli moto blotem, lasce rozerwali spodenki. Znacznie powazniej wygladal by ten wypadek gdyby blondynie te spodenki rozerwali jeszcze mocniej w gornych partiach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 No prosze was, przecież to pasztety :mrgreen:Ja chcę takiego paszteta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 ja też się zakochałem :biggrin::D:D:D:D:D <lol> :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ta blondynka jest OK, i ma pasje jaką są motocykle. Nie znowu taki pasztet - zobaczcie co u nas po ulicach chodzi. Chętnie do niej pojadę na wakacje, dawać adresy to karteczki wam wyslę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 eeee to sciema.Upieprzyli moto blotem, lasce rozerwali spodenki. Znacznie powazniej wygladal by ten wypadek gdyby blondynie te spodenki rozerwali jeszcze mocniej w gornych partiach :D Myślisz że komuś chciałoby się upozorować prawdziwy wypadek, pytanie tylko w jakim celu ??Nie widze w tym nic nadzwyczajnego - nie jedna laska ( na R1 też) "poleciała w pole"??. A blondyna jak blondyna, ważne że biust ma zdrowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Nie wiem czy się dokładnie przyglądaliście całemu zdjęciu czy może tylko na "oczy" patrzyliście. MNie osobiście jakoś to zdjęcie nie przekonuje. Wątpie żeby było autentyczne, panna ma uczesane włosy, 0 sladów na rękach. R1 poza błotem i złamanym kierunkiem i lusterkiem stłuczonym nie ma oznak większego dzwona...No nie wiem, coś mi tu nie pasuje...ten szlif to albo po trawie albo przy 30km/h... jakby przytarła pupcią po asfalcie w tych spodenkach już by się tak nie uśmiechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Tez sie nie zmiescila w zakrecie ;) i poszla slizgiem po tym poboczu-zwize, szutrze what ever :bigrazz: dlatego moto nie zmasakrowane mocno a i ona cieszy wafla ze moglo byc gorzej, ale to w takim przypadku te spodenki to liche na maxa byly. Edytowane 24 Maja 2006 przez stopmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ten szlif to albo po trawie albo przy 30km/h... jakby przytarła pupcią po asfalcie w tych spodenkach już by się tak nie uśmiechała hmmm. Uslizg przy 30km/h ? W sumie jak sie na nia popatrzy, na jej wyraz twarzy to calkiem mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi