madee Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Hejka gdyby nie to że1. moja SV-ka jeszcze śpi w piwnicy, ale szanse na ruszenie stamtąd w przyszły weekend są (jakieś tam), jak ślubnego odpowiednio dopracuję :roll: Póki co opiera się bardzo... :cry: 2. nie mam jeszcze spodni na moto3. pogoda- jak temperatura wzrośnie to i punkt 1 będzie łatwiejszy do zrealizowania4. problemy innego rodzaju (praca blabla...) (...) ...to bardzo chętnie bym pojechała ale jeszcze nic straconego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ja chetnie bym sie przejechał w tamte okolice, kiedys tam dojechałem rowerem, wiec teraz moge na moto ps. Tomek są juz papiery do sprzęta, wiec moze bede juz na nowym :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Hurra! Rejestruj Fazerka i żonie powiedz że jedziemy sprawdzić ile sprzęt wyciąga,.. dziewczyn na godzinę... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 No to zbiera się mała ekipa, i to abstynencka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Ja nie mam nic przeciwko pijącym o ile alkohol nie wyzwala u nich agresji. Wtedy agresja wyzwala się u mnie i jest wesoło inaczej.Można pić, kochać się, śpiewać, latać nago po balkonach, lecz agresji po alkoholu nie zniese.Zapraszam wszystkich na wyjazd. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Tomku, a ile liczą sobie za te 1,5 gwiazdki/noc-dobę? Sprawdziłem do samego Zamościa jest ok. 260 km, a do okolic nie mam pojęcia, ale nie wiele dalej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jeśli temperatura stanie na poziomie min 10*C, nie będzie padało i będzie kaska na wyprawę to pomysł uważam za przedni. To co może powstrzymać Dziadygę to pogoda :D wyluzuj z tą pogodą, załatwie ci zimówki do dadajewa... :lol: :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 kurde kombinuje na wszelkie sposoby zeby sie wybrac z wami... ale chyba bede wtedy jeszcze zaliczal ten semestr co to wiekszosc studentow ma juz zaliczony... ale jak cos sie uda to moze dam znac i sie pojawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Może trochę uprzedzę Tomka, ale pozwoliłem sobie zadzwonić do tego hotelu i dowiedzieć się co nieco, a więc pokój 2 osobowy z łazienką kosztuje 60 zł/dobę. Rezerwację należy wykonać najpóźniej na tydzień przed przyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 hmm to tanio nie jest jak na hotel 1 i 1/2 gwiazdkowy.. a nie lepiej pojechac gdzies na kwatere tudziez agroturystyke w okolicy zamoscia?? na pewno jakies sa... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ... gdzie jest czysta pościel' date=' garaże zamykane na klucz pod każdym pokojem, prysznice i ciepła woda. ...[/quote'] IMHO za 30 pln/osoba to dobra cena, nawet bardzo. Kiepsko tylko, że trzeba rezerwować tydzień wcześniej - o tej porze roku w tydzień wszystko może się zmienić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Czyli dwójka z łazienką kosztuje tak samo jak w zeszłym roku 60 zeta.Czyli 30 zł na łba. W tej cenie jest garaż zamykany na klucz. Nie wiem czy gdzieś znajdziemy lokum z garażem za podobną kasę.Jednak jeżeli ktoś znajdzie korzystniejsze warunki będę wdzięczny za pomoc. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 nie no jesli miejsce sprawdzone i maja garaz to w sumie nie ma sie co zastanawiaci szukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Popatrzyłej ceny w innych hotelach, są podobne, różnic nie ma, więc zostańmy przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jaka przelotowa :mrgreen: :?: [ Dopisane: 06-03-2006, 19:49 ]PS: jakby co to nie mam zamiaru obarczać was moim jeźdżącym wynalazkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi