Gość dr.Big Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Parking pod glownym wejsciem pewnie jakies 5-10 euro, na ulicy jakies 1euro/godz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Wiem, że z Olimpia Stadion odjeżdżają autobusy pod same Targi. tam Parking jest bezpłatny. przynajmniej był pare lat temu. Autobusy też gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 niestety pogoda jest taka a nie inna wiec moto odpada . ale z kumplem autem zawitamy na bmt w niedziele .moze jakies kombi sie uda wychaczyc. ma ktos moze jakas mapke terenu,ulic jak tam trafic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 ma ktos moze jakas mapke terenu,ulic jak tam trafic??http://www1.messe-berlin.de/vip8_1/website...euns/index.jsp#opcja "stadtplan" i inne wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Właśnie byłam na BMT i wróciłam. Jestem troche rozczarowana tak małą "pompą" chciałam przymierzyć sie do "fazerka" ale nie można było usiąść na niego, ale przeceny tak całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 No niestety, Yamaha sie mocno napiela i reprezentowal ja jedynie berlinski dealer. Po zagadaniu mozna bylo jednak posadzic sie na kazdej jamce :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Również wczoraj byliśmy z ekipą, głównie w celach zakupowych. Faktycznie, szło znaleźć dużo fajnych rzeczy po niezłych cenach (w porównaniu z niemieckimi sklepowymi, że o polskich nie wspomne), jednak w większości to i tak były ceny ze stanów wyższych-średnich. Największą okazją były kombinezony Dainese Mako (średnio mi się poodbały, zarówno stylistycznie jak i materiałowo) sprzedawane po 360 euro - spodziewajcie się ich wysypu na Allegro lub bajzlach, bo jakiś polski handlarz od razu kupił 10 czy 15 sztuk :) Ja sam skończyłem z kombinezonem Berika, kumpel z Buse, a jeszcze jeden kumpel z kurtką Vanucci. Ogólnie wyjazd jak najbardziej udany pod względem zakupów :P A same targi fajne, jak zawsze. Wszyscy liczący się producenci motocykli, najnowsze modele, wszystko można było pomacać, dotknąć, przymierzyć, do wszystkigo można się było dosiąść (poza Yamaha :/). Jak mi się będzie chciało to może zapodam gdzieś fotki. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Jak powiedział tak zrobił :) Całą obszerną galerię fotek z wczorajszego pobytu na BMT można obejrzeć tutaj: http://www.icpnet.pl/~dafca/albooms/2006-03-24_bmt/ Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Fat jeśli to nie tajemnica to ile ojro ten Berik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Fat jeśli to nie tajemnica to ile ojro ten Berik ??Stargowałem na 525, wywoławcza bodaj 560 czy 580, a niemiecka sklepowa 625 (tegoroczny model, na 2006). Dwa stoiska dalej były po 499, ale niestety nie mieli mojego rozmiaru w kolorystyce, która mnie interesowała :) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 A ja byłem w sobote i jeśli chodzi o zakupy to sie zawiodłem.Tak jak mówiliście największe okazje były w ubiorach wyższych-średnich klas.Szukałem 2-częściowego skórzanego kombi w cenie do 400€ ale nic nie znalazłem....dobrze że berlinczycy mają jeszcze Louisa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Byłem z ekipa i jak latam tam od 3 ostatnich lat to tegoroczne targi były najgorsze, głównie miejscowi wystawcy i nic nadzwyczjanego nie było - bynajmniej dla mnie, a ceny też wysokie. pzdr Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 tegoroczne targi były najgorsze Tak to prawda, jestem rozczarowany poziomem wystawy w tym roku.Pamietam targi z Berlina z lat 90 - tych, można tylko pomarzyć o tamtych latach. pzdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Byłem, zobaczyłem i wróciłem.Za rok pewnie się wybiorę w celach ubraniowo-zakupowych. Na allegro i w polskich sklepach internetowych pojawią się zapewnie niedługo super promocje :rolleyes: tyle że 40% droższe niż na targach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erynio Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 To i ja cos dodam od siebie: 1. Drogo jak na taka impreze - wiekszosc krajanow ktorych spotkalismy spodziewala sie targow na wieksza skale, ale.....w porownaniu do naszych "imprez" i tak ok. 2. Akcesoria ok - mozna bylo cos znalezc za przyzwoita kwote. 3. Hostessy - :rolleyes: - no moze ze 2 nawet nawet 4. Maszyny - piekne. Ot i po targach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi