emil1005 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Hurricane ma ponoć żwawszy silnik od focusa' date='[/quote'] Huragan ma mocniejszy silnik? 8OPrzecież silnik jes taki sam jak w focusie/matrixie itp. Może być trochę żwawszy bo jest lżejszy od facusa, ale NA PEWNO ma taki sam silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Huragan ma mocniejszy silnik? ShockedPrzecież silnik jes taki sam jak w focusie/matrixie itp. Może być trochę żwawszy bo jest lżejszy od facusa' date=' ale NA PEWNO ma taki sam silnik.[/quote']ja tylko tak słyszałem więc nie wiem.... Ale mimo wszystko dalej polecam, bo jak na skuterka z tej półki jest naprawdę dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Polecam Piaggio zip.Włoska klasyka Ps.Mam takiego do sprzedania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 ja tez bym ci radził starsze ale za to z wyższej pólki. A jak nie to moj kumpel ma do sprzedania questa 2 albo 3 letniego za 1700zł wszystko odblokowane i nawet to cos idzie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Może powiem trochę nie na temat ale słyszeliście że honda robi silniki 50ccm 4T ??a robi robi, ja mialem honde ( nie wiem jaki model ) z roku 1990 !!I to byl 4t 50 ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek l Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 za ile sprzedajesz piaggio???? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Jesli chcesz skutera to napisz hehe.GG8858602Ja osobiscie polecam Aprilie SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 http://redriver.w.interia.pl/mojacb.htm honda 50ccm 4T znajomy gdzies w piwnicy taką ma nawet kiedys tym jechal i lal samo paliwo wiec 4T na sto procent Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 o ile sie nie myle uzytkownik brys ma takie cud.Moze i on sie wyoiwue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 za ile sprzedajesz piaggio???? :?:Chce za niego Około 1600 zł Ostatnio za sam Cylinder i tłoczek dałem 450 złJest zarejestrowany i opłacony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 o ile sie nie myle uzytkownik brys ma takie cud.Moze i on sie wyoiwue moze ja sie wypowiem za Brysia... honda CB50J- czterotakt na 100%. nio chyba ze to nie jets silnik hondy... ale dekle i wszystko inne hondy' date=' kolo zdawcze pasowalo chociazby do MBXa... a co do tego od kinroadow.... o wy pier******e miales kiedys chinczyka Question Nawet nie wiesz jakie dobre moga byc chinczyki... Wiek: 12 pewnie nastukales juz z 10tysiecy kilosow i niejednej policji uciekles na tym cudzie inzynierii wietnamskiej :buttrock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Chińczyki są dobre!1. Wole stara japonie niz nowe chiny!2. Zamiast skuterka ktory znajac zycie szybko ci sie szpecu znudzi kup se cos konkretnego a nie skuterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 A tam znudzi mu się... On ma 14 lat, więc wiesz...Jak już jest napalony na blondi pod dyskoteką i chce kupić skuter, bo jego kolega nie ma i mu odbije laskę to niech kupuje :buttrock::D:D. Ale będzie maczo. KinRoad brzmi prawie jak KinGRoad. Ale poważne - jak chcesz pieszo jeździć to kupuj KinRoada czy inne Chińskie dziadostwo... Przecież Ci co sprzedają te skuterki też muszą z czegoś żyć. Widziałeś w ogóle jak tam przednie koło wygląda? Ja bym się bał na czymś takim jeździć. Tu nie jest dziura staszna, tylko próg zwalniający przy prędkości 10 km/h (to jedzie w ogóle szybciej?). Moim zdaniem najlepszy wybór to coś typu Aprilia SR, Suzuki Katana, Yamaha Aerox. Zależy za ile uda Ci się kupić. Chciałeś coś szybkiego, więc te skutery będziesz mógł stuningować i jeździć 80-90 km/h. Może nawet więcej. Najlepszy był jeszcze tekst: "Mieszkamy w jednej wiosce a wiec kup inny kolor bo ja mam czerwony." ;).To co? Boisz się, że laski będą Cię z nim mylić :evil::D:D? I stracisz kilka? No fakt - takie Barbie nie patrzą na Ciebie tylko Twój skuterek :evil::D:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Jak już jest napalony na blondi pod dyskoteką i chce kupić skuter' date=' bo jego kolega nie ma i mu odbije laskę to niech kupuje[/quote']Tylko takim Kinroadem żadej laski nie odbije :lol: Prędzej odbije simsonem niż tym "czymś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Możecie się niezgodzić, ale jak ktoś ma farta i trafi na dobrego chińczyka to kata na nim sporo i się nie psuje (patrz Bari) Gania na kole swoim TGB i jakoś nie narzeka na awaryjność. Tylko nie wiem czy nie wolałbym kupić używke, zrobić remoncik i cieszyć się jazdą. Nad używką się nie rozpacza po ślizgu tak, jak nad nowym sqterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi