matik Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=2591 Ja jestem nowy na forum. A to jest moja nowa honda ocenice ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=41288 Jeden temat ci zablokowali to założyłeś drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=41288 Jeden temat ci zablokowali to założyłeś drugi... tylko tym razem zarzucił fotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=41288 Jeden temat ci zablokowali to założyłeś drugi...Jeszcze raz taki numer i poleca ostrzeżenia.Fotki najlepiej na bikepics zamieszczec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Ile dales za nia i jaki rok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Ona jest biała, czy srebrna ? Całkiem niegłupio wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Optycznie wyglada super jak na MBX jeden z ladniejszych ktore widzialem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 nie można zbytnio stwierdzić czy jest ok, sprzętu gratuluje i żeby Cie nie zawiodła ta honda ;) znam skrót od hondy cbr ale czy mbx ma to nie wiem ;) od CBR brzmi tak - Czerwony Brudny Rower :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuFFel Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 od CBR brzmi tak - Czerwony Brudny Rower :) Czyli wychodzi na to, że CB to Czerwony Brudny ?? W przypadku mojej padaki to aktualnie wszystko się zgadza :laughing: Nowego nabytku gratuluje - naprawde ładny jak na MBXa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ja też gratuluję,, ale osobiście nie mogę przełknąć wyglądu tego moto, ale nie moje zdanie jest tu ważne tylko twoje, więc szerokości życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 honda jest srebna i dalem 2500zl. mitez sie podoba a chodzi lepiej niz wyglada jest super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 no wyglada spoko :) ,ale ktory to rok??bo 2500 to moim skromnym zdaniem troche jest. 8) a tak przy okazji to czym jest chłodzony MBX?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 cieczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 dokladnie dalem 2450zl a rok 89. chlodzony jest ciecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 fajny sprzęt ale troche poczekasz by sprawdzić v-max aż do wiosny a raczej roztopów :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi