Hubert Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Mam wrażenie, że chodzi o CB 750, choć przyznam, że moje dwuletnie moje doświadczenia z tą maszyną każą mi z wielkim szacunkiem odnieść się do wrażliwości Adu. :P Z punktu widzenia jeźdźca pozycja na CB 750 jest bardzo wygodna, a żadna z pasażerek (tudzież pasażerów) nie uskarżała (uskarżał) się na komfort podróżowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 No mi sie też wydaje,że CB jest motocyklem wygodnym.....Tyle,że jak dla mnie ma za mało sportowego ducha;) (co nie oznacza,że motocykl zły...poprostu szukam czegoś innego:) ) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Czolem! Sportowej linii to on faktycznie nie ma, ale pokrec silnik ponad 5 tys. obr to ducha calkiem ladnego odnajdziesz :P. Naprawde swiat sie wali... Zeby motocykl, ktory ma wiecej koni niz niejeden samochod byl traktowany jak bryka dla emeryta...Dzis moto musi jechac "czysta", miec litra pojemnosci, 200KM i wazyc 2kg - wtedy dopiero jest sportowy :P. Pozdrawiam PSMam nadzieje, ze ";)" i ":P" zostanie dostrzezone i wlasciwie zinterpretowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Naprawde swiat sie wali... Zeby motocykl, ktory ma wiecej koni niz niejeden samochod byl traktowany jak bryka dla emeryta...Dzis moto musi jechac "czysta", miec litra pojemnosci, 200KM i wazyc 2kg - wtedy dopiero jest sportowy Razz. No nie masz racji :P .Uważam,że SV pomimo mniejszej mocy jest znacznie bardziej sportowa niż CB750 (ale też mniej turystyczna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja przecież nie mówię, że moto jest złe! Poprostu wyrażam swoje odczucia. Nie wszyscy muszą mieć przecież takie samo zdanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz12 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Witam Skwtuje to szybko ;) Motor do turystyki i składania sie w zakrętach na początek : CBR 600 F2 lub F3 Dlaczego: niedrogi, wygodny, sprawdzony, niezawodny, ładny, prosty w prowadzeniu, szybki w porównaniu do konkurencji (100KM), poprostu GITARA GRA !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Hehe......tak.Świetny pomysł....jest tylko jeden mały problem: CBR nie ma fałki.Kandydatura odrzucona :P . Ale dzięki za głos w tej sprawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 to moze Triumph Daytona 675 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkey Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 to moze Triumph Daytona 675 :) in line triple, czyli tez odpada pewnie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No akurat Triumph to czemu nie ale w moim przedziale cenowym sie nie mieści :bigrazz:. Narazie zakupiłem ciuszek w Berlinie a teraz zbieram dalej na konia :) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Nietuzinkowość, V-ka, kardan, wygoda, przyzwoite osiągi... :) Nic, tylko masz na myśli V 11, choć pewnie jeszcze o tym nie wiesz :bigrazz: Niestety, ból jest tego rodzaju, że trudno będzie się wstrzelić w Twój przedział cenowy. No i jeszcze taki, że nie wolno mieć uprzedzeń do włoszczyzny :( :icon_mrgreen: Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) No ja nie mam uprzedzeń ..... tak naprawde to gdybym miał kase to byk kupił Monstera 900 a gdybym wygrał w totka to S4Rs :bigrazz: A bardziej sportowe Gutki też są ok :( (w przeciwieństwie do Californii - siedziałem na tym ale ni jak sie to ma do tego co uważam za choppera - za wysokie w siodle i silnik ktoś przestawił pod prąd [ i dlatego więcej pali bo opory wzrastają :) ]. Pozdrawiam ALL Edytowane 29 Marca 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonasz12 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 jeżeli tak koniecze V-ka to VFR 750 :) ten sam opis co przy CBR - ogólnie motorek bardzo przyjemny, jak ktoś lubi ciepełko pod tyłkiem to polecam :P No i ten wahacz :wink::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 14 miesięcy temu kupiłem Hondę NTV650 i jestem zadowolony. Co prawda do fajnego latania po winklach średnio się nadaje ale poza tym motocykl super. P.S. A VFR odpada.... nie ma kardana :biggrin:. Teraz myślę nad BMW K1200RS lub FJR1300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wszelkiej maści endurasy odpadają (chociaż na Varaderke sie slinie) ze względu na wzrost (ok 173).Poradźcie prosze:) Z Varadero to takie enduro jak z koziej dupy trąba. I do tego jeszcze wielka. :wink: Jak lubisz V2 i myślisz o turystyce to zerknij na DL 650 V-strom - wygrał test alpejski motocykli w 2006r. Silnik ten sam co w SV650. A jak do turystyki w 2 osoby to duży sztormiak chyba byłby lepszy - gabaryt ten sam ale mocniejszy silnik co ważne w 2 osoby z klamotami. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi