Gość Wojtas Opublikowano 30 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2002 Proszę pomóżcie! Mam jeszcze pytanko: czy jak się ma prawo jazdy kat. A1 a wiek pozwalający zdawać na kat. A to automatycznie otrzymuje się prawo jazdy na kat A bez ponownych egzaminów i opłat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 30 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2002 Juz był ten temat kiedys Na A1 trzeba meic 16 lat ukonczone a na A 18 i jak masz A1 to i tak placisz zdajesz i inne duperele na A nic nie przechodzi tylko musisz zdawac osobno na A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 30 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2002 Dzięki!! jak byl ten tema to sory ze go znowu poruszam ale jestem nowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERBIIK Opublikowano 2 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2003 Nio a moża troche wczesniej zacząc kurs?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 2 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2003 Z tego co wiem, to kurs mozna zacząć najwcześniej na 3 miesiące przed ukończeniem wymaganego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SKORUPA Opublikowano 4 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2003 Jest Tak:- masz 15 lat i 9 miesięcy zapisujesz się na kurs- najpierw jest teoria- potem jest dopiero praktyczny 10 godzin Po tym możesz zacząć egzamin !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 27 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2003 o ile mi wiadomo prawko kat. A1 zdaje sie od 16 lat a jak masz juz skonczone 18 lat to i tak musisz od nowa zdawac zeby miec kat. A :) wiec mysle ze chyba warto poczekac 2 lata zamiast robic w wieku 16 lat a pozniej znowu wydawac kase na to samo! takie jest moje zdanie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 Ja robiłem kat.A akurat jak wchodziły przepisy z kat.A1(prędzej kat.A byla chyba od 16lat).Wszyscy mi mówili ze jedna kategoria przechodzi w drugą ale okazało się niestety że tak nie jest.I jedyna 125 jaką mogłem sobie kupić bo tylko na to mnie było stać to WSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_14 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Mam zamiar zrobić kategorie A1 i mógł by mi powiedzieć ktoś kto już przez to przeszedł jak to wszystko wygląda, czy opłaca sie robić, czy trudno jest zdać. Jak to wszystko wygląda. Z góry dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Sory a ile masz lat bo jeeli 24 to rob A, a nie A1. Chyba, że masz te potrzebne 16. Ale wedlug mnie to strata kasy, wole przemeczyc sie dwa lata na motorowerze, a pozniej zrobic odrazu A. [ Dopisane: 28-02-2006, 21:39 ]Nastepne tematy zamieszczane w nieodpowiednich działach będą kasowane a nie przenoszone' date=' może wtedy nauczycie sie zadawać pytania tam gdzie trzeba Exclamation[/quote'] Popieram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Po pierwsze - moderator ma rację.Po drugie - interpunkcja kłania się u Kolegi. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Wlasnie, jak masz 24 lata to na co ci A1 :? Rob A. Potem spokoj bedziesz mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Mam zamiar zrobić kategorie A1 i mógł by mi powiedzieć ktoś kto już przez to przeszedł jak to wszystko wygląda' date=' czy opłaca sie robić, czy trudno jest zdać. Jak to wszystko wygląda. Z góry dzięki za porady[/quote'] Wszystko tak samo jak na A... tylko pojemnośc mniejsza. Ale wedlug mnie to strata kasy, wole przemeczyc sie dwa lata na motorowerze, a pozniej zrobic odrazu A. Żadnej złotówki z tych wydanych na A1 nie żałuje... męczyłem się od urodzenia bez prawka... i jak tylko mogłem to robiłem!! 2 lata to kupa czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 ale mati_14 ma 26 lat :roll: jest za stary na A1 :clap: <patrz podpis> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Jeśli wiek podany (26) jest prawdziwy - odpuść sobie, i zrób A.Jeśli jednak ta 14 ma sugerować wiek - to poczekaj jeszcze do A1 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi