bartek20 BSA A65 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 w ostatnim automobiliście jest ogłoszenie iż w czerwcu w Wawie ma się odbyć zlot starych motocykli sportowych. wie ktoś może coś więcej o tym wydarzeniu jak to ma wszystko wyglądać czy będą organizowane wyscigi staruszków. Dawno dawno temu w Olsztynie była taka impreza opisywana w Świecie Motocykli z resztą. Wybiera się z was ktoś tam, ja na pweno tam się zjawię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Z chęcią bym tam się zjawił :). Czekam na więcej informacji (sam też szukać będę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 słyszałem ostatnio, że mają być organizowane wyścigi torowe Weteranów. Może to jest to samo i będa jakieś klasy wiekowe + pojemnościonwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 http://www.recoil.superhost.pl/wfm2/organizuj.html :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ten zlot zawody mają być po 20 czerwca więc ta zapowiedź co ROZEK dałeś to nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Taki ciekawy temat i zadnych odpowiedzi. Nikt nic nie wie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Taki ciekawy temat i zadnych odpowiedzi. Nikt nic nie wie ??co zrobić :P podoba mi się inicjatywa Pana Gąsiorka z tymi zawodamijeśli będzie to rozpromowane to może tam być ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 podoba mi się inicjatywa Pana Gąsiorka z tymi zawodami jeśli będzie to rozpromowane to może tam być ciekawe Jak ogladam fotki z zagranicznych imprez tego typu, to krew mnie zalewa ze czegos takiego nie ma u nas. Ale nie ma co sie dziwic przy takim niskim poziomie swiadomosci motocyklowej, gdzie stare japonce sa w takim stanie ze serce boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Mnie ten temat zawsze interesował i sportowe klasyki strasznie mi sie podobaja. Ale ostatni wpis był bardzo ważny. Mi wydaje sie, ze to zależy od zamorznosci społeczeństwa. No bo w normalnym państwie np. Niemcy Szwajcaria Jeśli ktos kupuje klasyczna japonie to nie poto, zeby ja dorżnąć, tylko po to aby odrestaurować, a czasami poscigać siew owych zawodach. W takim kraju jak nasz jeśli ktos kupuje taki motocykl (mówimy o góle przypadków), to dlatego, ze niestać go na nowszego "ścigacza" i tylko na tym ma szanse sie wyzyc. Efekt takich niepochamowanych wyobraźni jest jaki jest jak to ujał ostatni wpis - stare japonce sa w takim stanie ze serce boliTaki jest mój stosunek do tej sprawy. Szkoda - moze poprostu nasz naród nie dorósł jeszcze do pewnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 http://www.grabtheflag.de/fotoalbum.htmltutaj link do wyścigów staruchów... normalnie mi sie aż ciepło zrobiło jak to zobaczyłem:D pytanie po raz kolejny czy do wawy na ten wyścig ktoś sie wybiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepik Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Kiedyś na Discovery był dokument o takich wyścigach w Niemczech. Nieźle dziadki dawały. Aż coś mi się robiło jak gościu zajeździł Beemkę (nie pamiętam jaki model i dokładnie z którego roku - ale z lat 50 tych). Wygrał wtedy w obłokach dymu palonego oleju. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 pytanie po raz kolejny czy do wawy na ten wyścig ktoś sie wybiera?? Ja bardzo chetnie, ale jak narazie to nie ma zadnych info na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 http://www.grabtheflag.de/fotoalbum.htmltutaj link do wyścigów staruchów... normalnie mi sie aż ciepło zrobiło jak to zobaczyłem:D pytanie po raz kolejny czy do wawy na ten wyścig ktoś sie wybiera?? na te od Gąsiorka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ten link nie odnosi sie do wyścigów planowanych na 10-11 czerwca u Pana Gąsiorka tylko przedstawia jak taka impreza mogła by wyglądać u nas w Polsce (zapewne jeszcze długo tak nie będzie ale od czegoś trzeba zacząć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) ten link nie odnosi sie do wyścigów planowanych na 10-11 czerwca u Pana Gąsiorka tylko przedstawia jak taka impreza mogła by wyglądać u nas w Polsce (zapewne jeszcze długo tak nie będzie ale od czegoś trzeba zacząć) To oczywiste :icon_razz: Tylko nie jest oczywiste o ktora impreze pytasz. U pana Gąsiorka do ktorej podalem link, czy na ta o ktorej Ty pisales ? DOPISANEhttp://www.smkw.fora.pl/viewtopic.php?t=32&highlight= Edytowane 13 Maja 2006 przez rozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi