krzychu-985 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Krzychu masz jeszcze Aprilke AF1?? A możę chcesz sprzedać DT? Aprilie sprzedalem na wakacjach a Dt jesli znalazl by sie ktos kto daje dobra kase to bym sprzedal:) Jestes z Rudnej pod Rzeszowem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Jestes z Rudnej pod Rzeszowem?Z rudnej na dolnym śląsku. Ile ci Pali DT?? i ile byś za nią chciał :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek l Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Mówie ci kupuj Derbi Senda. Jest najlepszy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 a ja polecam suzuki rg 80/50 :D do 3000 zł spokojnie wyrwiesz... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Mówie ci kupuj Derbi Senda. Jest najlepszyJak nie wiesz co piszesz to po co piszesz?Chyba nigdy na sendzie nie jechałeś.... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Nie Sendy nie chcę. Rozważam między Suzuki RG80, Yamahą DT80 (zależy ile pali) no a jak się uda namówić tate to Aprilia RS50 [ Dopisane: 05-03-2006, 14:28 ]Jeszcze jednno ile pali DT bo niektóry mówią, że od 3.5 do 5 a niektórzy że od 5 do 7 litrów i komu tu wierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzu Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Jak będziesz jeździł bardzo delikatnie to weźmie 3,5L. Ale jak będziesz cisnął do spodu to i 7L weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 3,5 litra to bardzo spokojna jazda nudna do zasrania :P a tak w normie to 4,5 przy takiej normlanej a jak pokatujesz po szosie to 5,5 teren to i 7 i 8 ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ja zdecydowanie bym wybrał RG :P podoba mi sie jazda po szosie i w miescie:) ale endurko tez daje rade:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Suzi rg 80/50 kupisz za jakieś 2700 zł na allegro starczy ci jeszcze na rejestracje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi