Carlos_ Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 poznaje okolice filmik swietny szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 cyrkle a jak to wyglada ?? cyrkle to z angielska "circles" czyli jeżdzenie po okręgu na jednym kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ale filmik spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 cyrkle a jak to wyglada ?? taki przyżad z ołówkiem lub rysikiem do rysowania kółek :) HaHaHaHa odpowiedz godna pytania co nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 film fajny nawet mi się podoba :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Dołączam sie do gratulacji, filmik zrobiony znakomicie :lapagora: Ogladam go niemal za kazdym razem kiedy sprawdzam temperature za oknem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Może mi ktoś podać nazwę motocykla gościa który się tak rozzłościł za tę butelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Może mi ktoś powiedzieć jakie moto miał ten koleś od butelki? wino i browar... to byli jacyś miejscowi menele pijani na maxa i robiący borute a jak widać także niebezpieczni dla trenujących... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Dzieki za komentarze ;) Druga czesc w produkcji,niedlugo bedzie gotowa,moze nawet dzisiaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 no to dawaj szybko jakiegos linka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Zajebisty filmik 8O Jedno z najlepszych podsumowań sezonu jakie widziałem :) Tylko brakuje mi tu czegos :| na filmiku nie umieściłeś żadnych ujęć z Moto Bikes 3Miasto i Moto Team Tczew ;) Ale i tak jest zajebiste :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Rewelacja :!: A scena z 2:30 po prostu wypas :twisted: Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Tylko brakuje mi tu czegos :| na filmiku nie umieściłeś żadnych ujęć z Moto Bikes 3Miasto i Moto Team Tczew ;) :) niema m3m i tczewa, bo ich filmiki są w formatach których nieobsługiwał program którego używał Łukasz do składania filmiku. ale teraz już się to zmieniło i w drugiej części będą pewnie również oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Może mi ktoś podać nazwę motocykla gościa który się tak rozzłościł za tę butelkę?Jak dla mnie to było Kawasaki ZX6R / ZX9R A swoją drogą, fajnie w pysk zarobił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Może mi ktoś podać nazwę motocykla gościa który się tak rozzłościł za tę butelkę?Jak dla mnie to było Kawasaki ZX6R / ZX9R A jak dla mnie to jest Kawasaki ZX12R :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi