rajdowiec Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 patrzenie na daty nie boli.... on już dawno go sprzedał i śmiga hondą ... :D Noi dobrze zrobił ze go sprzedał bo z tego nic sie za bardzo nie da zrobić bo jest za mułowaty silnik,szkoda czasu na takie zabawy chyba ze mu się chciało.Chociaz niby da sie wycisnąc pare KM :biggrin: z tego silnika ale i tak to nie ma sensu.pozdr Noi dobrze zrobił ze go sprzedał bo z tego nic sie za bardzo nie da zrobić bo jest za mułowaty silnik,szkoda czasu na takie zabawy chyba ze mu się chciało.Chociaz niby da sie wycisnąc pare KM :biggrin: z tego silnika ale i tak to nie ma sensu.pozdr chodziło mi o rame a silnik bedziesz miał teraz na zapas do Hondy :crossy: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 ale o co kaman z tymi zapiekankami itp.?????????!!!!!!!!!!!!???????heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 http://www.quchnia.24polska.pl/przepisy_ku...iekanki_23.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 heh ok, myslalem ze to jakas "przenosnia" hhehehnoo bo troche dziwne zamienic rometa za zapiekankeheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 ja uwielbiam zapiekanki. Chetnie bym poszedl na taki uklad :( :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 :icon_question: spamerem jestem-Wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi