Empire Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Otoz zapalila mi sie lampa oleju. Od kupna (3.01) nie byl wymieniany olej. Ze pierwszy raz go wymieniam to jaki tam olej najlepiej lać :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 hmm czy aby napewno wymieniam ? :Ppredzej nalany nowy :Pa do tematu rowniez się przylanczam (dobry i zeby za bardzo się nie wykosztowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja leje Midland do swojego (silnik kręci się koło 10tyś RPM).Jeśli chcesz jednak czegoś lepszego (droższego) polecam Mobil1 2T racing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Najlepiej lac castrola r 2 albo motula 600 ale to troche kosztuje. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A co sadzicie o oleju do skrzyni Hipol? Ja leje taki bo taki mialem...z Orlenu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 co i jak z midlandem? slyszalem ze dobry i tanszy olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A co sadzicie o oleju do skrzyni Hipol?Nie, no proszę Cię... :P :? :P TO nie jest romet czy simson :P Trzeba zalać cos dobrego do skrzyni. Min. półsyntetyk jakis markowy, Mobil np. A do mieszanki to pełny syntetyk. Chyba ze chcesz ryzykowac to jakies orleny. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie lalem jeszcze tego. Mialem z komarka jeszcze :P [ Dopisane: 25-02-2006, 22:25 ]A co mam lac w takim razie?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja tam leje do dozownika w Crm 125 orlena czerwonego i jest git tylko troche kopci bardziej.A do skrzyni to dobry i tani Elf pół syntetyk 25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 orlena czerwonego to ja do charta lalem... troche mniej syfu niz po mixolu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Jak sie pali lampka od oleju to znaczy, że jest go mało w dozowniku i trzeba uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 orlena czerwonego to ja do charta lalem... troche mniej syfu niz po mixolu :?Też leję do Charta czerwony semisyntetyk Orlenu, wtedy ma trochę więcej mocy niż na mixolu (poprzedni właściciel lał mixol 1:25 :-), ale była zadyma). A tak dla porównania, co proponujecie z tych dwóch (właśnie do Suzuki RG 80 do mieszanki): "Elf 2dx moto racing" (niebieska butelka) czy "Mobil1 2t racing" (czy coś takiego - biała butelka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 więcej mocy niż na mixolu olej nie ma nic do mocy :?jedynie lepiej smaruje to jak jest z tym midlandem ? , chyba sie nie doczekam odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Moj tato dzisiaj na motobajzlu we wroclawiu kupil mi mobil 2t racing...Raczej odpowiedni wybor;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 to jak jest z tym midlandem ? ' date=' chyba sie nie doczekam odpowiedzi...[/quote']To jest to samo co Quaker State,norme jakości ma chyba TC więc powinien być dobry ale w sumie trudno bez jakiegoś testu ze zużyciem itp ocenić czy jest dobry czy nie ;) No i ma zalete że jest dośc tani :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi