Dungood_ Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Dzięki - zabawa na pewno będzie przednia, a Olaf startuje w tym sezonie na ZX-10R i to bynajmniej nie w Pretendentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 :| zakochałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jak milo zobaczyc krakowska rejestracje :P Bułka piekna! :P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 a Olaf startuje w tym sezonie na ZX-10R i to bynajmniej nie w Pretendentach.Gwoli ścisłości to na ZX-6RR. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Gdzie takie karbony dorabiają :?: :mrgreen: Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jak milo zobaczyc krakowska rejestracje tylko chyba nie na Krakowskich drogach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 @Kodi - na ebay.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 @Kodi - na ebay.deTenks Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Nie wiem czemu mam uprzedzenia do moto takich jak ten buel albo Triumph speed triple, gdzie przód jest ładny masywny, a tył taki króciutki :? Ale na takim buelku chciałbym kiedyś runde złapać. Mam nadzieje, że jeździ tak samo dobrze, jak wygląda :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Piękny motocykl ;) Kongratulejszon :banghead:Jaki przebieg ? Kupiłes jako nówke czy dorwałes u Niemców używke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 @Olo - to moto to jest poezja na kręte, górskie trasy, spokojnie trzyma się japońskich litrów, czasami je objeżdżając, poniżej zdjęcie kiedy docierałem nowe Dunlop GP Racery: @Qóba - kupiłem je nowe w Liberatorze, teraz ma ponad 8000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 W sumie masz racje. A siedząc na moto nie widzisz, że tył jest krótki :twisted: Coraz bardziej mi się on podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Sziedząc na Buellu ma się fantastyczne wrażenie, tak jakby siedziało się na kuli armatniej ;). Szeroka rama pomiędzy nogami i silnik z ogromnym momentem obrotowym, przedniego koła nie widać, tyłu nie widać = podwójne wrażenia i mrowienie w jajkach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 dzis wymacalem dokladnie wszystkie modele buella , po demo ride bede mogl wyrazic obiektywna opinie w porownaniu go z 1000k4 na trackday 8) byc moze to bedzie moj nastepny motocykl (firebolt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 i mrowienie w jajkach Hahahaa doskonale wiem o czym mówisz ;))pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi