motoeliza Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Może wreszcie ktoś napisze co biedzie w sobotę i co w niedziele. Bo wszyscy się gdzieś ustawiają. To co zrozumiałam to w sobotę o 10.00 rano w Fordonie spotkanie na ten wypad do więzienia, potem zakończenie sezonu w Inowrocławiu następnie impreza urodzinowa. A niedziela? Co w niedziele ? Bo niedzielą jestem b. zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) w poniedziałek najechaliśmy w 6 maszyn po nocy Toruń, przejazd przez rynek koło ratusza ok, 23:00 herbatka i powrót do domku ;) Ps. pozdrawiam Panów ze straży miejskiej :) Właśnie się zacząłem zastanawiać jak-to-przez-rynek :crossy: , ale Twoje pozdrowienia dla Strażników już mi wszystko wyjaśniły :buttrock: :lalag: Pozdr Edytowane 11 Października 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Może wreszcie ktoś napisze co biedzie w sobotę i co w niedziele. Bo wszyscy się gdzieś ustawiają. To co zrozumiałam to w sobotę o 10.00 rano w Fordonie spotkanie na ten wypad do więzienia, potem zakończenie sezonu w Inowrocławiu następnie impreza urodzinowa. A niedziela? Co w niedziele ? Bo niedzielą jestem b. zainteresowana. A ja zakończeniem sezonu w inie! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 W niedzielę oglądam moto :crossy: w Inie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Może wreszcie ktoś napisze co biedzie w sobotę i co w niedziele. Bo wszyscy się gdzieś ustawiają. To co zrozumiałam to w sobotę o 10.00 rano w Fordonie spotkanie na ten wypad do więzienia, potem zakończenie sezonu w Inowrocławiu następnie impreza urodzinowa. A niedziela? Co w niedziele ? Bo niedzielą jestem b. zainteresowana. Na niedziele masz 2 propozycje - albo dolaczyc sie do wyprawy grupy Włocławek do Kruszwicy - oni wyruszaja z Włocławka o 11 - prawdop. przez Inowroclaw. Wiec mozna ich poprosic o spotkanie w Inie ok 12 i dalej wspolnie.Druga propozycja to wyjazd z Bydgoszczy z Motocydzia do Chelmna - jak z Torunia to chyba lepiej spotkac sie w Chelmnie ew. w Strzyzawie kolo Bydgoszczy.Ale co Ty Eliza - myslisz ze po urodzinach bedziesz w stanie wsiasc na motocykl w niedziele - to co ma w koncu tam byc ?? A ja zakończeniem sezonu w inie! :crossy: 13 pazdziernika w Inowrocławiu przy ul. Rakowicza w Mątwach /teren zlotu motocyklowego 2007/odbedzie się zakończenie sezonu motocyklowego. Początek godz. 16.00 następnie 17.00 przejazd przez miasto/parada/. 17.30 powrót na teren imprezy-darmowa kiełbacha z grilla w międzyczasie pokazy palenia gumy. Następnie dyskoteka dla uczestników do końca możliwości sprzętu i uczestników. Organizatorem imprezy jest organizator zlotów motocyklowych "Na Soli" RIDER`S CLUB INOWROCŁAW. Pytania : Skrobek 691727172 [email protected] Nie wiem dokladnie czy za wjazd sie placi czy to impreza za free ? Edytowane 11 Października 2007 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Na niedziele masz 2 propozycje - albo dolaczyc sie do wyprawy grupy Włocławek do Kruszwicy - oni wyruszaja z Włocławka o 11 - prawdop. przez Inowroclaw. Wiec mozna ich poprosic o spotkanie w Inie ok 12 i dalej wspolnie.Druga propozycja to wyjazd z Bydgoszczy z Motocydzia do Chelmna - jak z Torunia to chyba lepiej spotkac sie w Chelmnie ew. w Strzyzawie kolo Bydgoszczy.Ale co Ty Eliza - myslisz ze po urodzinach bedziesz w stanie wsiasc na motocykl w niedziele - to co ma w koncu tam byc ??13 pazdziernika w Inowrocławiu przy ul. Rakowicza w Mątwach /teren zlotu motocyklowego 2007/odbedzie się zakończenie sezonu motocyklowego. Początek godz. 16.00 następnie 17.00 przejazd przez miasto/parada/. 17.30 powrót na teren imprezy-darmowa kiełbacha z grilla w międzyczasie pokazy palenia gumy. Następnie dyskoteka dla uczestników do końca możliwości sprzętu i uczestników. Organizatorem imprezy jest organizator zlotów motocyklowych "Na Soli" RIDER`S CLUB INOWROCŁAW. Pytania : Skrobek 691727172 [email protected] Nie wiem dokladnie czy za wjazd sie placi czy to impreza za free ? Będziesz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Hej, ja jutro jezdze po toruniu od 11 rano,bo ma byc ładna pogoda i szkoda dnia,jeździć bede do 14 wiec zapraszam :lalag: , w piatek jestem otwarta na wszystkie propozycje jeżdżenia od rana do wieczora :buttrock: jeśli oczywiscie nie złapią złe warunki atmosferyczne... w sobote jade napewno do bydzi i wieczorem jak bede wracać zachacze o Baraniego :crossy:Kinia ! pogoda rzeczywiscie ok - jak nie bedzie chetnych to po co krecic sie po Toruniu - przyjedz do mnie do Bydzi - ja juz tu przyjechalem jak bylo duzo chlodniej - wiesz gdzie jest bazylika ? Tam zaraz obok pracuje - zapraszam na kawe/herbate i obgadamy plany na weekendPozdrawiamOczywiscie jak ktos sie dolaczy to tez zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ale zajefajna pogoda!latałam sobie po Toruniu i nikogo na motocyklu nie widziałam :icon_evil: , kto chętny na jutrzejsze śmiganie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ale zajefajna pogoda!latałam sobie po Toruniu i nikogo na motocyklu nie widziałam :rolleyes: , kto chętny na jutrzejsze śmiganie??może ja dam rade ale nic nie obiecuje...póznym wieczorkiem... ps.napisz gdzie i godzine.. miejsce ..to przyjade jak będe wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ta "zajefajna" pogoda to była dzisiaj późnym wieczorkiem :icon_mrgreen: Też nikogo nie widziałam poza jednym wyjątkiem :wink: Kinga, jakoś się zgadamy/zdzwonimy, jak będzie najbliższa okazja :) pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 może jakiś cwaniak wpadłby do bydzi na ślub mojej corki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 hmmm...to moze okolo 19:00 bede kręcic sie na broniewskiego,stacjaBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 hmmm...to moze okolo 19:00 bede kręcic sie na broniewskiego,stacjaBP kurde jesli pogoda sie polepszy to i ja bym sie chyba przyplatal do was ale to zalezy od pogodybo teraz to jest straszna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Dzisiaj o 19.00 to mogę. Czyli na Broniewskiego o 19.00 A dajcie jakiś nr tel. jak coś to zadzwonię jak bym się miała spóźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ok wiec ostatecznie do Fordonu jutro na 10. Wyjazd sprzed Tortoru o 9:30 - dosc wczesnie jak na sobote.Nie wiem co jeszcze zalicze jutro ale raczej pojade na parade slubna niz do Ina na zakonczeniePozdrawiam i do zobaczenia.Przygotujcie sie dobrze do rozmow na temat klubu Suzuki wieczorem aby poruszac juz same konkrety :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi