GRASS Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 No nie..... :smile: Szkoda wielka, ale nauczka na przyszłość, że akademicki kwadrans trzeba jednak trzymać. W składzie pięciu moto (Mariusz z synem, Sławek i Yano z piękniejszymi drugimi połowami, moja osobissta druga połowa, ja) wyjechaliśmy ze stacji dosłownie cztery minuty przed Wami....Pojechaliśmy przez Chełmno i Unisław na Toruń, gdzie sympatyczna kawa, shake'i itp. Szkoda, ale śniegu nie zapowiadają na szczęście jeszcze, więc będzie okazja :) p.s. podziękowania za spotkanie :lalag: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 dzieki za mile popoludnienastepne zaplanujemy juz z malym wyprzedzeniemno i poczekamy ten kwadrans :smile: 6 pazdziernik maszynka ma wizyte w serwisie na regulacjewiec za tydz odpadam, no i nie wiadomo jak im dlugo zejdzie wiec.... do nastepnego :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 To się mineliśmy w sumie gdzieś... my pojechalismy w stronę Torunia, w Żyglądzie skręcilismy na Unisław, tam na Gzin i do Chełmna.Taka mała rundka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Dziekuje wszystkim za spotkanie przy kartodromie - tak jak mowil Tomek - stypa. Jednak bez parady, nawet nieoficjalnej nie ma tego uroku. Mysle ze jedna osoba prowadzaca pokazy no i naglosnienie duzo by zmienila tam na plus, no ale - nic to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 To zakończenie to najwieksza lipa jaką widziałam. Chyba organizator musiał sprzedać pare kg kiełbasy i ogłosił zakończenie. To byla totalna żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ale można było zobaczyć się ze znajomymi :) i razem gdzieś śmignąć :buttrock: zawsze trzeba też zobaczyc jakieś małe plusy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam,pomimo narzekan i tak zaluje, ze mnie tam nie bylo..warto bylo sie wybrac zeby spotkac sie w znanym gronie..niestety nie dalem rady. Za to motorek po serwisie jak przyjdzie czas ze spokojem odstawie go na zime. pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Dokładnie tak jak piszesz Alex. Też z chęcią bym się spotkał ze znajomymi nawet przy braku dobrej organizacji imprezy, bo nie o to tutaj chodzi. Mam nadzieje że szybko zleci czas do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 ale można było zobaczyć się ze znajomymi :) i razem gdzieś śmignąć :) zawsze trzeba też zobaczyc jakieś małe plusy ;) Znalazlem kolejny plus - wjazd byl za darmo - mogli przy bramie kasowac po kilka czy kilkanascie zl od osoby :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Znalazlem kolejny plus - wjazd byl za darmo - mogli przy bramie kasowac po kilka czy kilkanascie zl od osoby :clap: no i pogoda była ładna, ale nie jestem pewien jaki wkład w to mieli organizatorzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Pogoda i humor dopisały znakomicie i super było zobaczyć znajomych :) Wspólny przejazd do Stopki - bo zawsze warto śmignąć z Przyjaciółmi i tylko szkoda, że tak szybko się skończyłopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 w czwartek bydgoszcz przyjeżdza na karkówkę do leśnej chaty na obwodnicy bydgoskiej koło krzyżówki na przyłęki, jak się nudzisz i jesteś głodny to wpadaj :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 A dokładnie podaj namiary i godzine. Może dam rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) foty fajne- szkoda ze mnie nie było ,bo widziałem kilka znajomych osób i moto. Jak bede miał wolną niedziele planuje sobie śmignąć do Borska- na lotnisko, w celach rekraacyjnych. Fajna trasaka z cch jest ok 120 km. ktoś chętny?? Edytowane 3 Października 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) Witam,Przyleki to chyba gdzies za rondem z rozjazdem na Inowroclaw ?? I co maja dobra karkowke ? warto sie wybrac ? bo godzina to pewnie raczej wieczorna...18ta ? O ktorej Romans bedziecie ?pzrwm,Alex Edytowane 3 Października 2007 przez Alex_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi