GRASS Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Chybam jest pierwszy (co nie dziwi) :bigrazz: Dzięki wszystkim za ekstra trasę :lalag: No! Takim stadem - to było niezłe! Szybkie zerwanie było koniecznością, ale jazda :buttrock: zajebista. I do następnego! :crossy: Facet i pierwszy? No wiesz Ty co, wstyd. :bigrazz: W tamtą* dzięki wszystkim. :) (i nowe twarze kojarzę przynajmniej, miło ). W tą* - :icon_twisted: . *stronę (żeby nie było :bigrazz: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Za szybkie tempo jak dla mnie... Mam nadzieję że jeszcze się spotkamy, będzie okazja lepiej się poznać. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Za szybkie tempo jak dla mnie... Ogarniałeś sprzęta, spoko :lalag: Facet i pierwszy? No wiesz Ty co, wstyd. :bigrazz: Ale może jednak dobrze, że DOJECHAŁEM, zamiast pierwszy dojść ... :wink: ... do siebie Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ...a ja dziękuję za wspólny odcinek i obiadek w sympatycznym gronie. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ja również dziękuję...od Świecia na Toruń to już zimnoooo, mam nadzieje że do następnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I my również dzieki, obiadek wypas. Jeszcze tam zawitam. zaraz foty wkleję jakieś :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I my również dzieki, obiadek wypas. Jeszcze tam zawitam. zaraz foty wkleję jakieś :icon_razz: A 'som' jakieś "kąpromitujące" foty ? :icon_razz: Ja również dziękuję za miłe spędzony dzień i do następnego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Taaa, widac Twoje stringi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a ja nie dziękuje nikomu :icon_mrgreen: :wink: było fajno i oby częściej takie akcje odchodziły- do nastepnego :icon_biggrin: jak co to moze w tyg. jakoś mozna polatać; tylko po 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) ...a ja dziękuję za wspólny odcinek i obiadek w sympatycznym gronie. Pozdrawiam :) Stanislaus, nie odżałuję tego :icon_evil:. Co prawda Mario napomknął, że będziesz, ale pomyślałam "eeee..nie". Aczkolwiek praca była tym razem zającem, który nie powinien uciec (i jeszcze w niej siedzę). Dupa no. :lapad: Do następnego (wszystkim). ;) P.S. Mario, jakaś nowa miejscówka na żarcie, we Fiutkowie, czy jakaś znana? Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Mario, jakaś nowa miejscówka na żarcie, we Fiutkowie, czy jakaś znana? Madziu jakieś 20 km za Fojutowem. A Staszkowi buziaki przekazałem.... słownie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Madziu jakieś 20 km za Fojutowem. A Staszkowi buziaki przekazałem.... słownie :P MYLOF to się nazywa to masz jakieś foty? poka poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 MYLOF to się nazywa :icon_razz: to masz jakieś foty? poka poka http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=91477&st=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ...muszę jednak wlać w Wasze serca kroplę goryczy - jednak co MC to MC. Dostali wyraźnie większe pstrągi od naszych :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi