bartez Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 a no potwierdzam, żarełko z grilla całkiem całkie ( no do stopki sie chowa* :biggrin: ) wczoraj byłem, dziś też zajadę wieczorkiem na małe co nie co jak co to tu jest więcej http://www.veteranklub.ovh.org/news.php a Ty Mariusz czym teraz w ogóle jeździsz?? bo juz sie pogubiłem.... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 teraz mam viadro od Marcina :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Słyszał ktoś o Toruńskim zlocie motocyklowym w ten weekend? http://torun.gra.pl/rozrywka-3037,i-toruns...otocyklowy.html Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 http://forum.motocyklistow.pl/Torun-I-Zlot...09-t118634.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Napiszę tutaj, drugi dzień się do tego zabieram jak kot do jeża, ale co tam. Już niemal po zlocie toruńskim, dzisiaj będą wyjazdy w błocie, organizatorzy się starali, był park maszyn, jednak wszyscy woleli motocykle koło namiotów. I nie zabrakło debila, który wsiadł na motocykl po pijaku i przywalił w auto - z własnej winy, wyjeżdżając z podporządkowanej na ulicę Okrężną. Jakby było mało - uciekł ze szpitala i wrócił w nocy....na zlot, skąd zgarnęła go policja.Prawie 3 promile. Nie wiem, czy to czytasz i zaglądasz na forum, właścicielu niebieskiego fazera na CTR, czy Twoi koledzy - masz ogromnego fuksa, że żyjesz, bo widok rozwalonego Twojego motocykla i uszkodzenia samochodu wyglądały na tragedię. Szkoda mi słów i brak mi słów na Twoje zachowanie. Mam nadzieję, że dotrze do Ciebie, co zrobiłeś i walniesz na otrzeźwienie łbem w ścianę i POMYŚLISZ :evil: :icon_evil: Edytowane 19 Lipca 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 :banghead: debili zawsze nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon_TRN Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 No niestety, takie zachowania nie powinny mieć miejsca, ale wiemy jakie są realia. Na szczęście gość przezył, a zlot nie upadł. Imprezę będe wspominał bardzo długo, mój plecaczek równiez. Pogoda sie popsuła, ale i tak było super. Poznalismy sporo fajnych ludzi, pewnie kilkoro z tego forum nie zdając sobie z tego sprawy. Oby więcej takich zlotów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A ja w pracy gniłam od rana do nocy- jak na złość :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 To był pewnie motocyklista hardcore. :biggrin: Kto inny uciekł by ze szpitala poobijany i wrócił na zlot ?? Być może był tak mocno znieczulony że wypadek nie zrobił na nim wrażenia. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 To był pewnie motocyklista hardcore. :biggrin: Kto inny uciekł by ze szpitala poobijany i wrócił na zlot ?? Być może był tak mocno znieczulony że wypadek nie zrobił na nim wrażenia. Tomek święte słowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon_TRN Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Być może był tak mocno znieczulony że wypadek nie zrobił na nim wrażenia. Był tak znieczulony, że koniec drogi z pierwszeństwem nie zrobił na nim wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Chciałbym bardzo podziękować Prezydentowi N.C. za wspaniały zlot,za świetnie zorganizowaną paradę,za cudowną atmosferę i zabawę.Papu było przednie i dużo.Muza zajefajna.Goy@ przeprasza Mariusza za urwaną ośkę w weteranie którym jeździła,ale to nie jej wina bo rodziła się 13.Jeszcze raz Wielkie Dzięki :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: ps.Na każdym zlocie znajdzie się ktoś kto nie myśli. I nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem,stało się :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Witajcie ! Zagladalem na forum przed zlotem, ale bylo okrojone i naszego watku brak. Pozdrawiam wszystkich, ktorych spotkalem na zlocie. Opowiedzcie jakie jeszcze plany nieoficjalnej grupy torunskiej na wakacje ? Nie wiem czy wszyscy wiedza ze nasz ks Konysz jest juz proboszczem poza Bydzia - moze pojedziemy wspolnie go odwiedzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nie wiem, czy to czytasz i zaglądasz na forum, właścicielu niebieskiego fazera na CTR, czy Twoi koledzy - masz ogromnego fuksa, że żyjesz, bo widok rozwalonego Twojego motocykla i uszkodzenia samochodu wyglądały na tragedię. To była yamaha TRX :biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 To była yamaha TRX :biggrin: Uff a już myślałem, że to o mnie mowa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi