MariuszJ Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 no dzieki kochani, szprzecik zajefajny i w ogole jeszcze jakies tam crash pady kupie wymiana oleum i mozna smigac :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 a mnie sie nie podoba!!! z tego względu ze Mariusz nie chce dac mi sie przejechać kawałeczek,kawaluntek...... :icon_rolleyes: :icon_razz: hehe nie no sprzęt spoko- gratulacje :clap: wydechy ma jakieś typu "only racing" czy standard? aha oleju nie wymieniaj bo to nowe moto- to poco?? dolej ewentualnie troche Lotos Gaz i ciesz się jazdą :crossy: :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Dobry wybór Mario :icon_razz: Jamahy najlepsze moturyyyy :biggrin: gratulacje , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 zbliża się 21 marca, trzeba poszukać Marzanny celem pożegnania zimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Mario, jak ostatnio (i jedyny) raz widziałem w Chełmnie, to aktualny roweryk całkiem odbiega od poprzednika... Fakt faktem rozumiem.... różne maszynki po 180-200KM potestowałem.... wrażenie robi...... faktycznie trza coś zrobić z Marzanną ;) kilka dni temu zapowiadano, że miało być 20 stopni 21 marca, a tu nici.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ło matko a kiedy to było i jak bardzo dawno licze na to, że sie w koncu ociepli na dobre chociaz jak wczoraj wieczorem zobaczylem bialo na zewnątrz...... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 M ! jestem pod wrazeniem, gratuluje ! Zmien tylko awatar i bedziesz w pelni swoj czlowiek. Co do 21 - koledzy z Viatora planuja cos zorganizowac z motocyklami. W przyszlym tygodniu ma byc cieplej tylko ze deszcz - zobaczymy. Itak juz sporo "sezonu" przedluzona zima zabrala :(. A co w ten weekend ? P.S Cytat : Proponuję, by wiosnę powitać wspólnym wyjazdem do Świecia. Zaparkujemy na zamku krzyżackim. Na dziedzińcu obsługa przygotuje nam ognicho (odpłatnie). Na miejscu wystawi się też właściciel pobliskiego baru z wiktuałami. Jeżeli ktoś chce zabrać coś do przypieczenia na własną rękę, nie ma żadnych przeciwwskazań. Myślę, że trzeba by też symbolicznie pożegnać tę przebrzydłą zimę. Może jakiś mini konkurs na symbol tej najgorszej pory roku, czyli Marzannę, którą potem „komisyjnie unicestwimy”? Każdy pomysł mile widziany. Tak samo jak osoby z gitarami, które chciałyby troszkę pograć i pośpiewać. Jeżeli będzie pogoda to nadłożymy trochę drogi w trakcie powrotu i zajedziemy na chwilę do Ostromecka. Pałac wraz z otaczającym go parkiem bardzo wypiękniał, a i droga z Chełmna do Ostromecka cudnie się wije Zbiórka w Toruniu na Rynku Nowomiejskim od 11.30. Wyjazd o 12.00 Zatem jedziemy do Mariusza !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Michał teraz w weekend chcecie podskoczyc?? no problemo czym chata bogata a miejsca w pip :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) Gratulacje panie moderatorze. :clap: Dzisiaj taki sam czarny sprzęcik wyłożył się tuż przed machą mojego bolida. Koleś aż klapki pogubił ale szybko się pozbierał. Tobie życzę jazdy bez takich przypadków i niech długo i dobrze służy. Edytowane 14 Marca 2009 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 nie dziękuje Panie Tomaszu bo to źle wróży :biggrin: do szybkiego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 nie dziękuje Panie Tomaszu bo to źle wróży :biggrin: do szybkiego :crossy: Jak się cieplej zrobi to zapraszam do stolicy buraka cukrowego :biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Powitanie wiosny ma byc 21.03. Prognoza pogody jest beznadziejna - deszcz ze sniegiem i zimno, czy ktos zna rozklad jazdy PKS z Torunia do Świecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Dobra, 4.04. jest "motoserce" - w Bydzi, Toronto, Inie i we Włocławku. Jedziemy/jedziecie tam, gdzie mamy bliżej, czy tam, gdzie kogoś lubimy i z kim się trzymamy, a od kogo z daleka, hę? Bo tak to całe umawianie się na terminy i wyjazdy w sezonie (nie pierwszym w tej tendencji), to o kant tyłka potłuc oczywiście, lepsze niezobowiązujące "ustawki" :biggrin: Dlatego się nie zrzeszam poza netem :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Właśnie miałam zapodać tu ten temat ... ja lece na Brzydgoszcz, jak jest w Toronto to i do piernikowa się zajedzie :wink: : Edytowane 17 Marca 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 a od której można zjeżdzać do Świecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi