lookas-Toruń Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 http://img512.imageshack.us/my.php?image=zdjcie442tp8.jpg w czechcach mi strzeliło i po powrocie maszynka sprzedanaach, zebralo sie na sentyment :banghead:WOW! Same trójeczki.GratulacjeU mnie nie pojawiły się jeszcze nawet jedyneczki :icon_rolleyes: a niektórzy już siódemeczki wykręcili :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 ja zobaczylem ze juz nadchodzato szybko za telefo i fota strzelona w biegu :icon_mrgreen: na postoje juz czasu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Gratki M. , zawsze to okazja :) nawet jak moto poszło w dobre kolejne.....:) Na GSie osobiście "przeżyłam "piątki", "szóstki" ( :buttrock: ) a niektórzy już siódemeczki wykręcili :biggrin: za to siódemki (z cholernym zerem, bo wyszłam z założenia, że koledzy nie poczekają kiedy im "focha strzelę" zatrzymując się przy pełnych, więc strzeliłam na postoju przed czasem) mam w komóreczce, ino kompatybilna nie jest z domowym kompem, ale pokażę tu przy najbliższej okazji, to na pewno :wink: p.s. erłan szanowny jeszcze nie przekroczył jedynek?! system binarny praktykujemy jeszcze? :wink: (pozdro dla R1 obowiązkowo ;) ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja ostatnio tez przezylem siodemeczki ale nie mam komorki z aparatem... Magda napisz ile obecnie ersiks ma nakrecone - czy znow bedziemy sie scigac - pewnie nie bo to duzo nowszy sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 No to ładnie, Michał :P Patrz, nie zdążyliśmy zrobić ostatniego porównania, a szkoda...Teraz to ja nie mam szans, bo eRszósteczka ma około 24 tysiaków :icon_mrgreen: (i proszę nie pisać w innych wątkach, że nie nadążysz, tak? :icon_eek: Kokieterię tu kolega uprawia ewidentnie :icon_mrgreen: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 No to się ciepło ubrałem i pojeździłem Intruderem :crossy: Gdybym jeszcze ubrał zimowe rękawiczki a nie letnie byłoby cieplej :icon_razz: Tym samym zakończyłem sezon :D Intruz stoi w Wilmacie na sali można oglądać :wink: :smile: No to się ciepło ubrałem i pojeździłem Intruderem :crossy: Gdybym jeszcze ubrał zimowe rękawiczki a nie letnie byłoby cieplej :icon_razz: Tym samym zakończyłem sezon :notworthy: Intruz stoi w Wilmacie na sali można oglądać :wink: :smile: Sorry nie przelogowałem się i napisałem jako Goya :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 he he he Goska prawko zrobilas na moto?? :) :D nie nie zartuje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 he he he Goska prawko zrobilas na moto?? :) :D nie nie zartuje :notworthy: Mamy ładne barwy nie? :notworthy: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 pierwsza klasa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Obiecałam, to wrzucam "kosy": http://img511.imageshack.us/img511/1985/7777qv5.jpg Jak wspomniałam wcześniej - niepełne :buttrock: , ale jak mówił Jack Lemmon "nobody is perfect" :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 ech tam, ten maly poslizg, gratulejszynteraz w sprzecie mam 24000 i pewnie tez na 33333 bede czekal pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dla tych, z którymi mam motobajzel w Poznaniu za sobą - dzięki :biggrin: :flesje: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) :biggrin: Edytowane 2 Grudnia 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Grass może i jestem pijamy, może i się czepiam :flesje: ale po co piszesz, że gdzieś byłaś, na forum to fajniej pisać że gdzieś się jedzie :Dtak tak a gdzie sie szlajałes ?? i z kim? i po co? i dlaczego??? :biggrin: a tego kebaba to wam nie daruje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Już to kiedyś pokazywałem : Przebieg Virago po Pieckach Ciekawe, że w moim przypadku również po zrobieniu tego zdjęcia w ciągu 4 dni motocykl zmienił właściciela (sprzedany). Wniosek z tego, że jak ktoś chce sprzedać motocykl, musi na to zasłużyć przebiegiem ;) Grass, w Poznaniu było super, dzięki za towarzystwo. Ci co nie byli, nie wiedzą co stracili - kąpiele błotne dobrze robią na skórę, teraz będziemy piękni i gładcy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi