lukimaster Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 No dobra - nurtuje mnie od kilku dni.. co tam dni - tygodni takie oto pytanie... Kiedy k***a będzie wiosna :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 hmmm no jakaś ma byc 21 marca, spotkamy się na zamku w Świeciu i grzańca wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Podobno wiosny nie będzie..., tylko od razu lato :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) No dobra - nurtuje mnie od kilku dni.. co tam dni - tygodni takie oto pytanie... Kiedy k***a będzie wiosna :icon_question: ku*wa, w tym roku, nie martw się, mój drogi. Jak poczuję zapach, jakby trupy z ziemi wychodziły - to wiossna blisko, następuje to gdzie około lutego, tak więc spoko, chwila tylko :D Napiszcie jasniej co z tymi spotkaniami - myslalem ze juz beda konkrety na wyjazd do Warszawy a tu dopiero proby umawiania na lyzwy. Ja nie mam lyzew i jezdzic tez nie potrafie, ale chetnie przyjde :) Pozdrawiam Liczyliśmy na Ciebie, że wyjazd poprowadzisz. :) :bigrazz: Na wyżłach jeżdżę co parę dni, ale to chyba one mnie ujeżdżają prędzej, bo żadnych postępów :icon_twisted: :bigrazz: Edytowane 4 Stycznia 2010 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Grassowa a kiedy następne śmiganie na wyzlach?? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Grassowa a kiedy następne śmiganie na wyzlach?? :wink: Dodam: perwersyjne ujeżdżanie na wyżłach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ten no....zbok :icon_razz: ,... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ten no....zbok :icon_razz: ,... :biggrin: W niedziele się z tego wyspowiadam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Juz byl wyjazd do warszawy - mowicie o tym ktory mial byc w styczniu 2010 ? Ja za Wami juz nie nadazam do tego mam teraz tyle wolnego ze na kazde spotkanie stawie sie jedynie duchem :( Napiszcie jak bylo w Warszawie i kogo widzieliscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja jak byłem ostatni raz w WaWie ( Grass :biggrin: ) to ten tego widziałem pomnik Stalina i Pałac Kultury i Nauki :icon_razz: Fajny był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Michał to zorganizuj coś, my za Tobą w ogień przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja bym cos zorganizowal chetnie ale nie mam szans bo nie mam poparcia ze strony Yubego wiec jakgdyby cala stolica jest mi nieprzychylna. Slyszalem ze nocleg w wawie za w miare przystepna cene mozna znalezc na barce na Wisle - taki hotel na wodzie. Znacie moze jakies dogodniejsze miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 A czy zadaliśmy sobie podstawowe pytanie - czy nas tam hurtem chcą? :icon_twisted: :bigrazz: Bo może tylko detal? ;) Dodam: perwersyjne ujeżdżanie na wyżłach :bigrazz: No tylko, żadne inne :cool: Grassowa a kiedy następne śmiganie na wyzlach?? :wink: Imprezową jazdę na razie odkładamy, na parę tygodni, bo weekendy mam zapchane :bigrazz: Ale na jazdę wyżłową - jestem otwarta kiedykolwiek. ;) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 a przy lodzie sa osoby co ostrzą łyżwy?? bo ja mam swoje(chyba wejde), ale są już mało ostre :( ps zimo odejdź już(wypie**alaj) http://yfrog.com/jkanty20bukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 a przy lodzie sa osoby co ostrzą łyżwy?? bo ja mam swoje(chyba wejde), ale są już mało ostre :( ps zimo odejdź już(wypie**alaj) http://yfrog.com/jkanty20bukaj Bartoszu. Bardzo ładny awatar . Proszę Cię również o nierozprzestrzenianie treści wulgarnych na Forum ponieważ czytają je [wróć] będą czytały moje nienarodzone [*narodzone nieświadomie] dzieci. :icon_mrgreen: Ps. na Mentorze jest ostrzałka: ale pracuje wg systemu trzyzmianowego - raz jest a dwa razy ni ma :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi