Skocz do zawartości

Co macie na glowach?

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka !

mam takowych pare nawet nie wszystkie nazwy lub symbolike znam. Grund, ze albo mi sie podoba albo jest dobry

Shuberth Concept 2

Shoei Z1

Shoei na Enduro

Boss 3000

AGV Replika Rossi ( + taki sam dla zony )

Braincap

W zaleznosci na jaka pore roku i pogode / ture zakladam ten niby wlasciwy

pozdrowienia

;)

a ja mam na cieple dni caberga jet insider'a a na chlodniejsze dni airoh'a warrior

http://www.customlids.co.uk/helmets/airoh/...r_matbk_lge.jpg

tylko ze ostatnio tak dobrze mi sie jezdzi w airohu ze chyba przy nim zostane. Moja nazeczona ma taki sam zestaw jak ja

Jak przystalo na jezdzca cruisera i easy ridera :buttrock: :banghead: mam dwa kaski.

Jeden zupelnie otwarty z goglami do jazdy po miescie a drugi ............... tez otwarty :biggrin: ale za to z duza szyba opuszczana. Firm nie pamietam :cool:

ISRA: 27062
SREU: 614

Nolan N102 czarny mat, duzo sie co prawda w nim nie najezdzilem :biggrin: czarny mat jest na specjalne zamowienie i "przyszedl" dopiero w grudniu-po poludniu :notworthy: ale wrazenia bardzo pozytywne :biggrin:

wczesniej probowalem AGV Longway (tez szczekowiec) i oddalem 2 szt. do sklepu zpowrotem boszczeka przestawala sie zamykac po ok 10-15 zamknieciach :notworthy:

mam Shoei Multitec, to podobno pierwszy integralny kask z otwierana szczęką. Bardzo sympatyczny. Dostalam do niego też druga szybke - bajerancko przyciemnioną na lato. Moj jest czarny, ale producent robi tez inne kolory.

ponizej link do stronki ze zdjeciem

http://www.motorcycle-superstore.com/item....=101&division=1

Ja śmigam w Nolanie 41, myśle że to dobry zakup

Którego masz NOLANA N41? GENESIS czy CLASSIC PLUS?

Jak jest z rozmiarówka w Nolanie,to co podają w tabelkach gra z rozmiarem "DYŃKI"? :biggrin:

Jeszcze jedno : czy długo używasz ten kask,i czy się Ci nie rozbił w srodku?

Myślę kupić taki sam tyle ,że w którymś sklepie internetowym a za bardzo nie mam gdzie sprawdzić eozmiarówki. A jeszce jedno:jaki masz kolor ,bo słyzałem ,że na Polskę idą tylko czarne i srebrne?

Edytowane przez slaczek

mam Shoei Multitec, to podobno pierwszy integralny kask z otwierana szczęką. Bardzo sympatyczny. Dostalam do niego też druga szybke - bajerancko przyciemnioną na lato. Moj jest czarny, ale producent robi tez inne kolory.

ponizej link do stronki ze zdjeciem

http://www.motorcycle-superstore.com/item....=101&division=1

Etita ,napisz cos wiecej o tym kasku :smile: Pare złotych kosztuje ,a ja sie wlasnie na niego czaje.Tylko nie wiem czy warto wydac tyle kasy.Z gory dziekuje.