O-L-O Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 silnik AM^ potrafi naprawde wiele' date=' jechałem na derbi kolegi (ścig mały ale nie pamietam jak się nazywał) 50cm wyciągnąłem na nim 110 bez większych problemów,na jego liczniku tak wskazywało, derbi było odblokowane.[/quote'] Prawdopodobnie GPR ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Pewnie znowu napiszecie, że pisze bzdury, ale mój simek wyciąga 75-78km/h na 50ccm - sprawdzane samochodem. Tylko nie piszcie znowu że to nie możliwe, Witam ;) :banghead: To jest jak najbardziej możliwe mój kumpel ma cztero biegowego simsonka i idzie mu ok 80/85kmh wy mozecie w to niewierzyc ale wazne ze ja wieze a wiem to bo liczylem mu v-max na skuterze :banghead: :banghead: Pozdrawiam MUMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Skuter ma pewnie tak dobry licznik jak i simson ;) www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Muma w to 85 to ja sam nie wierzę, chyba, że ma 70ccm ;). Skuter ma pewnie tak dobry licznik jak i simsonNie są dokładne, ale dokładniejsze niż w simsonie, bo przynajmniej tak nie skaczą :banghead:. Ja skuterem mierzyłem tylko do 65km/h, bo więcej juz nie wyciągnął :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 silnik AM^ potrafi naprawde wiele, jechałem na derbi kolegi (ścig mały ale nie pamietam jak się nazywał) 50cm wyciągnąłem na nim 110 bez większych problemów,na jego liczniku tak wskazywało, derbi było odblokowane. Prawdopodobnie GPR ;) Gpr nie ma silnika AM6... ma jakiś inny dokładnie nie wiem ale na pewno nie AM6. A mój motorower wyciąga 180 km/h 8) Bo mam aprilię gs 125/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 To już nie motorower ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie są dokładne, ale dokładniejsze niż w simsonie, bo przynajmniej tak nie skaczą mi w simsonie licznik nie skacze a do 83 mierzy plynnie (tyle jechalem max z bardzo duzej gory) www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Mój OGAR 200 idzie ok 57km/h :banghead: ale wyraźnie osłabł w porównaniu z tym co było po remoncie. Teraz planuje zrobić szlif, skrucić i odchudzić tłok, oraz założyć gaźnik od Piaggio Zip, którego mogę mieć praktycznie za darmo 8) Mam jeszcze splanowaną głowice tylko założyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 A mój motorower wyciąga 180 km/h Cool Bo mam aprilię gs 125/50 To już nie jest motorower kolego :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 to już chyba jest jazda na krawędzi:P takim lekkim motorem , nie czółbym si za pewnie przy takiej prędkośći:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 przy 140 jest spoko nie mozna narzekac :) www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ciekawe co ja będę czuł jak osiągne swoim 100km/h... Zaczynam się bać :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ciekawe co ja będę czuł jak osiągne swoim 100km/h ja kiedy jezdzilem ogarkiem i przekraczalem 70kahaema to nie powiem, ze sie nie dygalem ani troche... kupa zlomu sie ledwo trzymala ziemii...:) zas jak wyciagnalem mbxem magiczne 85 czulem sie jakbym byl taki jakis lekki...;):P:P po przesiadce na ns predkosci rozwijane przez w/w motorowery sa smieszne...;) pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 No tak, a u mnie może nawet ponad 100 km/h pojadę... Z tego co się orientuję to max można wyciągnąć 120-130 km/h. Tylko czy będzie jak w tym dowcipie z kotem? Jak zaczął hamować w przedpokoju to do kuchni tylko oczy dojechały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Jawka Mustang - 65 z górki - mierzone ze SPEEDFIGHT'em.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi