SEBOOL Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam.Słyszałem że w Husqvarnach WRE 125 dozowniki są FATALNE i nie wiem czy mam lać do dozownika czy robić samemu mieszankę :? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 ja do aprili sam robie mam pewnosc ze ten olej leci tam gdzie ma leciec :banghead: a w enduro czy crossie lepiej robic mieszanke bo latwiej jest urwac przewod od oleju, nie zbawi mnie robienie mieszanki a mam lepszy komfort psychiczny :buttrock: wiem ze sie nie zatrze przez to ze nie bylo oleju to jest moje zdanie Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Może jednak ktoś cos wiecej wie?? Czekam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ja do dozownika w Crm 125 moge wlać max pół zbiorniczka oleju i tak jak sie motor troche podgrzeje po jezdzie to żyga olejem z dozownika taką rurka pod motor.Ktos wie czemu tak jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ja zawsze odłąnczałem dozownik i robiłem sam mieszanke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 A wystarczy zostawic pusty dozownik i lać mieszanke czy trzeba tą całą pompe i to wszystko rozmontować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 A wystarczy zostawic pusty dozownik i lać mieszanke czy trzeba tą całą pompe i to wszystko rozmontować?? Ja rozmontowywałem ale nie trzeba. Ważne żeby zatskać dolot do gaźnika lub to rurke co nim olej jest podawany bo inaczej to bedzie lewe powietrze przez to szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ja mam wszystko tak jak oryginal nic nie rozkrecalem tylko opruznilem dozownik, oczepilem linke i zatkalem dojscie do gaznika.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 A czym zatkaliście tą dusze czy ten otwór w gaźniku :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Rożnie. Czasem silikonem ,czasmem nakłada sie koszulke termokurczliwa a ostatnio jak mi sie spieszyło to w dt 80 zatkałem zapałką i potem zrobiłem to pożądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ja mam zatkane zapałką sciolem do szpica i wcisnołem Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi