cobra Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam :roll: Mam Streeta zrobionego z Fzr1000- przerobiłem nieco tłumik tzn(został skrucony o połowe). Motor bardzo głosno chodzi i strzela ogniem ! Mam jednak pewne obawy :) . Czy powinienem wyregulowac silnik?? Boje sie ze silnik zostanie zatarty przez tą przerobke. Pomocy koledzy!!!! Pozdrawiam Cobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Regulacja zaworkow i gaznikow....wszystko bedzie ok! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian zg Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 przerobiłem nieco tłumikNo to szykuj się, że policja bedzie na ciebie zwracać uwage (choć raczej sam bedziesz zwracał uwage na siebie) ponieważ podejrzewam, że norm hałasu nie spełniasz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżako28 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 czasami ptrzebna będzie wymiana dysz polecam ŚM 5/2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Tak jest. Prawdopodobnie bedziesz musial zmieniac dysze poniewaz beda sie wypalac zawory. No i w filterek powietrza chyba tez bedzie trzeba zainwestowac:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadzia Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Pierdoły opowiadacie .Miałem FZR 1000 przerobiona na streeta , zmodyfikowny wydech i jakos żyła.A ogień z tłumika to sprawa zaworów poprostu trzeba ustawić bądź są podparte i się nie domykają. To jedyny powód burdelu w wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Nie jedyny.Radze uzyc funkcji "szukaj" i znalezc watki o przerobkach wydechu z zeszlej zimy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Witam :roll: Mam Streeta zrobionego z Fzr1000- przerobiłem nieco tłumik tzn(został skrucony o połowe). Motor bardzo głosno chodzi i strzela ogniem ! Mam jednak pewne obawy ;) . Czy powinienem wyregulowac silnik?? Boje sie ze silnik zostanie zatarty przez tą przerobke. Pomocy koledzy!!!! Pozdrawiam CobraStrzela ogniem? SSSSuuper!!!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Rob jak chcesz... napewno tak szybko Ci sie nie wypala, ale widzialem juz zawory przepalone po 10 000 km. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi