jacekpiekary Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam . Mam pytanie do drag stara lejecie 95 czy 98 ? Dzieki za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrmm Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Czołem - do 1100 - Pb95. Nie ma co przepłacać a i mija się to z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekpiekary Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Fajnie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 ogólnie ja leję tylko 98 do mojego motocykla a najczęściej staram się tankować Shell, BP oraz Orlenresztę stacji pomijam pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Lałem i jedno i drugie i szczerze mówiąc nie widziałem różnicy w osiągach ani w spalaniu. A jak nie ma różnicy ........ to po co przepłacać. :mrgreen: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Róznicy nie ma bo paliwo 98oktanów jest wymagane przydużym stopniu sprężania. Silniki motocykli z tego działu spokojnie moga jeźdizc na 95. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 U mnie różnie... Ale najczęsciej jest to 95 a najczęściej staram się tankować Shell, BP oraz Orlen Ja również tylko Shell albo Orlen :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Nie tak jeszcze dawno smigalem moja Princessa- drag 650 i lalem do niej od salonowej nowki, 98. I mysle, ze piecyk jej byl mi za to wdzieczny. Roznie bywa u nas z jakoscia benzyny, i uwazam, ze nawet jak kolesie wleja do 98 jakiegos swinstwa, to jednak dalej bedzie trzymac parametry chociazby 95. Ot i co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ja leję 95 ( po konsltacjach z kilkrgiem znajomych pracuj,ących na CPN-ach)98 mało kto kupuje więc jest zleżałeBP, Shell, Orlen jeden karabin spóżcie z kąd te cysterny są, a zobaczycie że to ta sama drogaCo wy myślicie że shell z awganistanu do polski ropę bezpośrednio transporuję i u sibie na stacji rafinuje:)Lejcie tam gdzie najczęsciej kontoluja paliwo.Wiem że na Lubelszczyźnie to w Petrochemi 3 razy dziennie kiedys kontolowali a teraz po zimie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzber Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ja podobnie jak większość leję 95, ale nie tankuję raczej na przypadkowych stacyjkach, właściwie głównie Shell :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi