lukas 78 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witamzakładałem temat na forum bo mi się kurtka tej firmy podobała niewiele koledzy wiedzą na jej temat poza tym mailowałem ze sprzedawcą z allegrozachwalał towar , że jest 1 gatunek i z niemcowni na razie nie mam kasy ale chyba łyknę tę kurtkę może w następnym miesiącupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Witamtemat jest ok, sam się przymieżam do tego kombi. Może ktoś ma taki i opowie o wadach i zaletach.Z chęcią wysłucham rad posiadacza takiego kombinezonu.Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Tak jak w temacie.Proszę o konstruktywne opinie.Najlepiej użytkowników.Podaje przykładowy model i opis z aukcji: http://www.allegro.pl/item138383165_kombin...5_kolorow_.html Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Oj Rebel, nie wiem czy to dobry pomysł oszczędzać na kombi. Zachowasz kilka baniek w kieszenia a potem cały sezon będziesz się wkurwiał gniotącym wdzianem. Ten Tschul to pewnie taki AMX, więc jakość wątpliwa. Berika kupuj i nie zawracaj dupy hehe :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Tja ... konstruktywne to to nie jest.To nie kwestia oszczędności a kompromisu.Sądząc po Twoim wieku (o ile jest on prawdziwy) jeszcze nie wiesz co to znaczy w praktyce.Chyba ,że miałeś takowe wdzianko i po czasie jednak wyszło że kupiłeś gniota i trza go wymienić.A doope czasami można pozawracać biorąc pod uwagę ,że jest to dobry czas na zakupy.Polemika zakończona.Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Nie do końca rozumiem na czym ma polegać ten kompromis. Nie miałem takowego wdzianka, ale jednak skądś się to bierze (sam również już to przerobiłem w temacie rękawic, kasku i butów), że wszyscy w końcu dochodzą do wniosku :bigrazz: jak kupować to tylko markowe (na które w zimie będą pewnie niezłe przeceny). Z zawracaniem dupy żartowałem. Polemika zakończona. Życzę udanych zakupów. Edytowane 31 Października 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 witamteż się zastanawiałem nad tą marką -nawet dzwoniłem do kolesia który tym handlujerobi to jakaś niemiecka firma i jest to jakości ubrań Probikeraz tego co mówił to prawdopodobnie robi to ta sama firma co dla luisa tylko bez logo Probikerna razie wstrzymałem się z kupnem bo będę miał zastrzyk gotówki i może będzie mnie stać na coś lepszego,albo bardziej sprawdzonego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Rebel kup markowe ;) Wiem co mówię raz już chciałem oszczędzić i się przejechałem(czułem się jak w pancerzu) teraz kupiłem Dainise model 72 i jestem baaaardzo zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Markowe markowe !!!Cholera w tym co mówicie jest wiele racji.Może nawet sama prawda ale szukanie kompromisu jest wymuszone przez aktualną sytuacje.Poczekać?Pewnie tak zrobie.Jest taka marka ciuszków na widok których aż mnie pot zalewa z chęci ich posiadania...Arlen Ness.Parzijom uwidim. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Markowe markowe !!!Cholera w tym co mówicie jest wiele racji.Może nawet sama prawda ale szukanie kompromisu jest wymuszone przez aktualną sytuacje.Poczekać?Pewnie tak zrobie.Jest taka marka ciuszków na widok których aż mnie pot zalewa z chęci ich posiadania...Arlen Ness.Parzijom uwidim. Pozdro Sąsiad nie stresuj się, masz całą zimę na szukanie wdzianka więc poczekaj na przeceny/promocję. Ja dla porównania powiem Ci że swojego Nessa kupiłem chyba w grudniu, albo styczniu w Honda Plaza za 1950 złych. To nawet Tadziu się dziwił że taką cenę na nie zrobili :D. Nie jest to co prawda to samo co 1100 złych ale zawsze trochę lepiej niż 3000 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ja tez dorzuce swoje 5 groszy mlodego czlowieka... :DSzczerze powiedziawszy to kombi ladnie wyglada...ciekawy, interesujacy kombinezon...a przede wszystkim to cena atrakcyjna...jak na kombinezony...ale pytanie i dygresja...Ja w Niemczech kupilem kurtke tekstylowa ze wszystkimi ochraniaczami: lokcie, barki i plecy...w cenie owego kombinezonu (moze nawet wiecej wyszlo...bylo to latem wiec na promocje nie trafilem :icon_razz: )...wiec trzeba sie zastanowic czemu sama kurtka kosztuje tyle samo co kombinezon?? Dajace do myslenia...prawda??Latwo mozna wywnioskowac ze za jakosc sie placi...Moja rada jesli chodzi o kompromis...Kupic kurtke(skorzana/tekstylowa- to juz wlasne upodobanie) w tym sezonie...a w nastepnym dokupic spodnie pasujace do kurtki...to chyba jest najlepszy kompromis...nie widac tak drastycznego wydatku pieniedzy...:buttrock:Ja tak wlasnie robie...co sezon cos nowego z ciuszkow wysokiej jakosci...zaczalem od kurki...tylko spierdolilem z butami bo kupilem tandety, a korca mnie butki z alpiny..:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Parzijom uwidim.Pozdro "pozywiem - uwidim" jak juz coś ....znam kolesia co jeździ w kurtce Tschula - skórze - i chwali sobie. Jak coś to na PW pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja dla porównania powiem Ci że swojego Nessa kupiłem chyba w grudniu, albo styczniu w Honda Plaza za 1950 złych. Może i do mnie się szczęście uśmiechnie. Załatwiam komplet Nessa i może w jeszcze niższej cenie.Bedzie nawet z ocieplaczem :) :D :DTschul nadal jest w kręgu mojego zainteresowania. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Tez sie nad tym zastanawiam http://moto.allegro.pl/item138304141_kombi...owy_fotki_.html cholerka bo kasy nie ma:/ ma ktos jakies doswiadczenia:/ z tym czyms bo chyba lepsze to niz nic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 np. taki:http://moto.allegro.pl/item145313723_super...uczesciowy.htmlczy są dobrze wykonane, z jakich materiałów, jak jest z ich wygodą i trwałością? Będę wdzięczny za informacje, narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi