DiboS60 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Gratuluje :) LC4 To juz ,,Kawał Sukinkota" W Terenie:) A Co do tej puszki od filtra to moze ktoś wyjol zawartosc bo myslal ze coś to da 8) Albo ktoś chcial zalozyc inny filter:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 To ze ma w papierach 18kW to nic nie znaczy chociaz nie wiem po co takie blokady- na A1 i tak sie nie lapie :? Najlepiej sprawdzic to na hamowni. Wtedy bedziesz wiedzial dokladnie jaka masz moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Moje gratulacje oby sprzęt chodził jak najdłużej 400 to jak dla mnie kosmos :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 tu mam 1 zdjece wrzucone na serwer oto moj sprzecik http://img68.imageshack.us/my.php?image=ob...obraz0405jq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Zajebisty moto:D Tylko czy ta nuzka centralna to oryginal ??Chyba Enduro zazwyczaj mają tylko boczną Ale widocznie sie myle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 ylko czy ta nuzka centralna to oryginal ?? Orginał' date=' wszytkie lc4 tak mają. Chyba Enduro zazwyczaj mają tylko boczną Ale widocznie sie myle:)Człowiek cały czas uczy sie czegos nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 piękna maszyna , ja jak swoją sprowadzałem to też miała wpisaną mniejszą moc w dokumentach, tak tam kombinują aby mniej płacić podatków za sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 dodam tylko ze dzis rozpakowałem bonusy ktore niemiec dał kupujacemu a kupujacy dał mi i mam 2 komplety zebatek 16/45 14/50 trabke 2 lusterka olej castrol rozne objemki uchwyty i zablokowane czesci czyli króciec łaczacy gaznik z cylindrem jakis kruciec podejrzewam ze z tłumika dlatego jest głosny komplet dysz głowna to 135 a do mojego gaznika ptrzeba 165 i mam nadzieje ze tam taka jest zobacze jak rozkrece gaznik ogolnie moto potrzebuje tylko wymiany simeringow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 gratulki :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ale cóż to za opony?! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ale cóż to za opony?! Oczywiscie do spalenia na pierwszym lepszym suchym kawałku asfaltu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Gratulacje, zmieniaj gumy i JAZZDDDAAAA :) Co do puszki filtra, najprawdopodobniej ktoś chciał aby powietrze miało łatwy dostęp.W sprzęcie mojej kobitki też ktoś wycioł pod siedzeniem dziurę w puszcze filtra, wstawił tam kratkę metalową i ilość pobieranego powietrza regulował zaklejając tą siateczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 a ta przednia fela to 21 :?: bo na foto dziwnie to wyglada p.s szosowe opony w takim KTM to istna profanacja :mrgreen: :) :D zebym ich nie widzial na nastepnej fotce :mrgreen: ;) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Gratuluje nowego nabytku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 opony sa oczywiscie stadnardowe 21przod 18 tył fakt ze na tych oponkach moto nie powinno stac ale szwab jezdził nim tylko po miescie wiec nie dziwcie sie ze nie zmieniał oponek ktore sa z reszta chyba orginalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi