Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Nadgorliwy moderator wywalił mój post bo nie umie uważnie czytać.Ciesz się lepiej, że nie dostałeś ostrzeżenia za te wypisywane idtiotyzmy w tematycznym dziale. To tak OT.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 De gustibus non disputantum est.Była prośba o sugestie, to nie Tobie Dominiku oceniać czy brązowyz niebieskim jest ładny,idiotyczny, oryginalny, gejowy, właściwy, czy inaczej odbierany. P.S. Pisłałem po łacinie z pamięci, chyba poloniści i łacinnicy nie spadną z krzeseł... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczu Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Polerowane elementy plus czerń ( najlepiej lakier perłowy) i naklejki grafit, to by wyglądało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 tylko czerń ...pasuje do wszystkiego, jest elegancka, bezpretensjonalna, piękna, tajemnicza, najbardziej sexy ... a moto czarne jest najszybsze. Wszystko jedno, czy to Kawa, Ural, czy Brough. Czarny. Właśnie będę przemalowywał Trypla z czarnego na czarny (trzeba poprawić jakość powłoki :P ) i kombinuję jakby tu zrobić, żeby najmniej zasłonić czerń napisami i innym gównem ... :twisted: pozdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jak kawa to zielona... ale, ja kiedyś widziałem pomalowana całą na pomarańczowy-metallic ( tak jak zadupek na tej fotce http://www.bikepics.com/pictures/281666/ ) do tego srebrne wstawki i wygladał nieziemsko!!! świecił na pól parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 a ja pomalowalbym na kameleona.. ciekawe jakby to wygladalo :P efekt na pewno murowany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 a ja bede malował swoją RF i pomaluje ją na ciemną czerwień z dodatkiem złotego grubego granulatu żeby się ładnie świeciła(ponoć tak sie robi) ;) pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi