Skała Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Bedziemy w kontakcie. W zeszłym roku przyjechałem z Wiktorem i Jackiem dzień wcześniej ze spotkania w "Rejówce" w Skarżysku Kamiennej. Co do obrócenia w jeden dzień to dla mnie akurat nie robi róznicy bo na Jasną Górę mam jakieś 150 kilosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gala Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 No ja niestety nie będę mógł uczestniczyć, bo jak wszystko dobrze pójdzie:) to w sobotę będą moje z Dominiką zaślubiny !! A przy okazji zapraszam wszystkich katyniaków na ceremonię, niektórym może być nawet po drodze do Częstochowy, a tym którym nie będzie, będziemy jeszcze bardziej wdzięczni za to, że przyjadą:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 NA przy okazji zapraszam wszystkich katyniaków na ceremonię' date=' niektórym może być nawet po drodze do Częstochowy, a tym którym nie będzie, będziemy jeszcze bardziej wdzięczni za to, że przyjadą[/quote'] No to czuję się zaproszony myślę, ze inni katyniacy też. Podaj godzine i miejsce a napewno postaram się dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skała Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Szykuje się zlot w Stąporkowie !!! Oby Wam i nam pogoda dopisała. [ Dopisane: 26-02-2006, 16:25 ]Napisał do mnie Robert vel Zły Bob (uczestnik V MMRK): "Moja relacja z rajdu do poczytania na stronie www.motowyprawy.krv.pl Pasowałoby podać dalej, ale niestety nie dysponuje adresami mailowymi wszystkich uczestników dlatego zwracam się do Ciebie Marku, bo Ty raczej będziesz takowymi dysponował. Pzdr. Zły Bob." Polecam. Warto przeczytać. To jeden z nas - prawdziwy pasjonat sprawy, którą zatytułować można "NIE ZAPOMNIMY !" Brawo Robert ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ciekaw jestem kiedy Piotrek zmontuje film z wyprawy 2005 r..Relacja Boba jest swietna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 A ja chłopaki byłem i w 2004 i w 2005 i wtym roku tez jade( mam nadzieje ze rama w XJR-ce wytrzyma. A swoja droga Jarku nawet niezle wyszłem w tym koszu, a odnośnie gwiazdzistego to to już niedługo Pozdrawiam Rosiu XJR :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skała Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Napisała do mnie nasza koleżanka Jana z Charkowa, która pokonała z nami sporą część trasy i którą chłopaki zmusiły do zażywania kąpieli w Morzu Czarnym. Okazywała wzruszające przywiązanie do naszej eskapady. "wielkie dzieki za te wszstkie wiadomosci ktore dostalam od Pana. to dla mnie naprawde wazne, ostatnio nie mam zbyt duzo czasu bo mam mnustwo nauki i nie pisze listuw, i poczte sprawdzam nie tak czestso, a dzisiaj jestem troche chora i zostalam w domu, no i zostala mile zaskoczona, ze uczestnicy Rajdu pamietaja o mnie. Dzieki. Pozdrawiam. Jana." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 krotka piłka czy dam rade KTM LC4 400 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skała Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Nie znam się na tym sprzęcie ale 120-130 musi umiec robić i to nie na ostatnim tchu. jak daje z tym rade to zapraszamy. Przelotowa grupy to około 110-120 a czasem trzeba dogonić grupę jak się zmarudziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no predkosc maxymalna to około 150km/h a srednia ok 110-120 jest dobra dla mnie apropos czy uczestniczyły w tym rajdzie jakies endura o pojemnosci 600 jezeli tak to i ja dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Po raz 4 jedzie big enduroR1150GSna IV było R100GSPoza tym nie pamiętam i nie słyszałemaby jechały inneWażny jest sprawny sprzęt i możliwośćutrzymania prędkości przelotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skała Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Jechał Suzuki Freewind i swietnie sobie dawał radę. Oczywiście motocykl musi być 100 % sprawny. Musisz przewidywać czy łańcuch i opony wytrzymają 5-6 tys kilosów - czyli nie możesz jechać na końcówkach. Poza tym powinieneś sobie doskonale dać radę. Na niektórych odcinkach nawet możesz mieć przewagę bo droga koło Kamieńca Podolskiego naprawdę przypominała szlak dla enduro. Poza tym to jest rajd a nie wyścig. Jest tez wóz serwisowy i w razie "w" można maszynę załadować na lawetę. To daje komfort psychiczny. Co do satysfakcji i wrażeń odsyłam do strony www.rajdkatynski.net gdzie w pięknych spontanicznych słowach wypowiadają się przyjaciele z "Katyńskiego". W razie jakichś szczegółowych pytań zapraszam na priv-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gala Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Jutro jest rocznica jednego rozkazu - jednej z najbardziej nieludzkich i chaniebnych zbrodni sowieckich, w wyniku których na naszych szlakach na wschodzie spotykamy tysiące kompanów, leżących w lasach m.in. Katynia. Pamiętajmy o nich! W ramach obchodów Dnia Pamięci o Katyniu w niedzielę o godz. 18.00 na placu J. Piłsudskiego w Warszawie zostaną zapalone znicze pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 jechał kumpel na Suzuki Freewindzie 650 ale to bardziej szosowe enduro.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Szykuje się zlot w Stąporkowie !!! Oby Wam i nam pogoda dopisała. Powiedz mi kiedy ten zlot? i kto go organizuje? PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi